FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Au dat-o la pace! » Dacian Varga a revenit la prima echipă!

Articol de - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 15:41

După ce a intrat în conflict cu conducerea celor de la CSU Craiova, Dacian Varga a fost trimis la echipa a doua. Fotbalistul a fost primit însă la prima echipă şi poate evolua chiar etapa următoare.

Dacian Varga a fost reprimit la prima echipă şi sunt şanse mari ca fotbalistul oltenilor să joace în partida cu Astra. Acest meci ar reprezenta debutul lui Varga în Liga 1 în tricoul lui CSU.

3 goluri a marcat Dacian Varga pentru CSU Craiova în Liga a doua.

Astra - CSU Craiova va fi livetext duminică, de la ora 19:00 pe gsp.ro şi în direct pe Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
charliebravo
charliebravo  •  28 August 2014, 10:45

cu ce au dato la pace? nu l-a vrut nimeni si omul s-a intors la echipa eu sincer ii dadeam un picior in fund , sa stea un an sa joace miuta prin parc

bdgeorge
bdgeorge  •  27 August 2014, 17:33
Postat de doritor pe 27 August 2014, 16:43

Sa ai un jucator ca Varga si sa nu-l folosesti cat mai are contract e o mare prostie. Ce zice mai sus Mobutu ,zice fff bine. Smurdul cunoaste o buna parte din jucatorii de la Sportul si Dinamo si Achimj de la Petrolul plus ca e un antrenor cu rezultate foarte bune pe unde a fost ,plus ca joaca spectaculos si ofensiv.Lasat sa vina cu staful lui si sa mai ceara 2-3 jucatori(stie el sa aleaga ar face treaba buna ca sunt jucatori la CSU cu calitati tehnice bunicele ,dar neantrenati.

corect dar trebuie lasat sa-si faca treaba...

dinamo100
dinamo100  •  27 August 2014, 16:47

Mare pacat de acest jucator, care era realmente valoros. S-a ratat probabil atat din vina lui, dar si din vina unor conducatori de club (Siman) sau manageri. Daca ar fi jucat meci de meci la o echipa valoroasa din campionat sunt sigur ca ar fi fost un jucator de baza si pentru nationala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close