FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au încercat să fenteze Comisia :) Vali Lazăr şi Dani Coman şi-au schimbat declaraţiile în faţa forului federal

Coman și Lazăr s-au ciondănit și pe teren, și la vestiare // Foto: Raed Krishan
Coman și Lazăr s-au ciondănit și pe teren, și la vestiare // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 24 aprilie 2014 00:09

Lazăr, două runde, şi Coman, trei runde, au fost ieri sancţionaţi de "Disciplină" pentru că şi-au schimbat declaraţiile în faţa forului federal.

Au vrut s-o dea la pace, dar nu le-a ieşit! După repriza de wrestling de la meciul Dinamo - Astra 2-0, Valentin Lazăr şi Dani Coman au fost suspendaţi ieri două, respectiv trei runde, de către Comisia de Disciplină a FRF. Jucătorii şi cluburile se aşteptau la o penalizare minimă, de o etapă, mai ales că dinamovistul oricum stătea în meciul cu Concordia, din cauza cumulului de cartonaşe.

Dar forul federal a taxat lipsa de sinceritate! Fotbaliştii şi-au schimbat declaraţiile în faţa Comisiei faţă de cele acordate iniţial înaintea arbitrului Haţegan. În faţa "centralului", fiecare s-a acuzat pe celălalt, reclamîndu-se, pentru ca ieri, să spună că nu a fost nimic între ei!

Gazeta de marţi informa despre faptul că Dinamo n-a mai vrut să arate caseta cu înregistrarea video a confruntării dintre cei doi "cocoşi". După contre verbale pe teren, Coman l-a căutat la vestiare pe Lazăr pentru a se răfui cu el, a încercat să-l lovească pe mijlocaş, dar a intervenit Bărboianu, însă ultimul n-a mai putut să oprească o lovitură a portarului cu capul în figura adversarului!

"Şi eu, şi Lazăr am spus că am avut o discuţie în timpul jocului, o alta după meci. Greşeala e că a fost un meleu după partidă, unde s-au spus tot felul de chestii" (Dani Coman, portar Astra)

"Suspendare prea drastică pentru jucătorul nostru şi vom face demersurile necesare, legale, pentru a îndrepta situaţia. Lazăr e om de bază la Dinamo, trage echipa după el" ( Cristi Bobar, director sportiv Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Pace Dinamo - Steaua
Constantin Anghelache şi Laurenţiu Reghecampf au pupat Piaţa Independenţii! Iar antrenorul Stelei a rămas fără nici o sancţiune din partea Comisiei de Disciplină în urma declaraţiilor la adresa preşedintelui dinamovist, pe care-l numise "comunist, care nu are ce căuta în fotbalul românesc". Forul federal a decis clasarea speţei, după ce preşedintele roş-albilor şi-a retras plîngerea, anunţînd o împăcare cu antrenorul din Ghencea. Conflictul a apărut după ce Dorin Rotariu a semnat cu agentul preferat al tehnicianului.

"Bun şi locul 4"
Ionuţ Negoiţă consideră că eventualul loc 4 şi calificarea în cupele europene ar reprezenta un mare pas înainte pentru Dinamo: "După ani la rînd în care s-a terminat pe 6, ar fi bine să terminăm pe poziţia propusă ca obiectiv. Au fost mulţi acţionari înaintea mea ce-au adus clubul într-o situaţie nedorită de suporteri. Dar am dus gruparea într-o altă epocă, după ce-am luat-o în pragul falimentului. Steaua a avut nevoie de 7 ani să ajungă unde e acum".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
daculliber
daculliber  •  24 Aprilie 2014, 20:46

Lazar e un talent extraordinar, dar este total imatur...Flavius Stoican si Negoita trebuie sa-l invete sa-si tina gura si sa-si vada de fotbal! Daca acest pusti va reusi sa-si tina frustrarile in friu, va ajunge mare, mult mai mare ca Rotariu sau Stanciu si o solutie sigura pentru echipa nationala! Si bineinteles, daca hamesita conducere dinamovista nu il va vinde pe 1-2 milioane de euroi la o echipa europeana de mina a 2-a, unde Lazar va avea soarta lui Torje...

vasy86le
vasy86le  •  24 Aprilie 2014, 17:27

Eu ma intreb, de ce nu s-a putut da o impacare si in cazul lui Coman cu Lazar?

cainerau1953
cainerau1953  •  24 Aprilie 2014, 15:37
Postat de juliusmad pe 24 Aprilie 2014, 09:15

cata ipocrizie la negoita. Steaua a avut intr-adevar o perioada de reconstructie, nu stiu daca exact 7 ani asa cum proclama "eminenta cenusie" de la dinamo, dar in perioada asta Steaua a contat tot timpul in cupele europene si s-a batut la campionat sau cupa sau a fost tot timpul acolo sus. dinamo e de 5 ani numai pe locurile 5-6, de europa nici nu mai vorbim ;)

da prostea pentru ca voi de 7 ani numai luasera-ti nimik, aici era vorba si despre campionat, cate echipe a schimbat ciobanu ??? cati antrenori a dat afara, sa ne amintim ca-i schimba ca pe ciorapi, 2 la o saptamana din cate imi amintesc eu !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează