FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au mai rămas 22 » Steaua continuă "epurările" din lot după eliminarea din Europa

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

Grădinaru a fost împrumutat la Chiajna, iar Tahar, care încă nu şi-a găsit echipă unde să plece, va avea soarta lui Ţucudean

Campioana continuă să-şi diminueze bugetul de salarii. După ce i-a împrumutat pe Iancu şi pe Neagu în Turcia, scăpînd astfel de contractele lor măcar pînă în iunie 2016, ieri, Steaua s-a mai despărţit de un jucător. Răzvan Grădinaru a fost cedat, pentru un sezon, la Concordia. În plus, Aymen Tahar, căruia i s-a transmis să-şi caute alt angajament fiindcă nu mai intră în vederile staff-ului, va avea soarta lui Ţucudean.

"Încă nu şi-a găsit nimic. Din cîte ştiu, se afla în discuţii, dar în această perioadă e destul de greu să îşi găsească", a declarat ieri Valeriu Argăseală.

Cei doi se alătură unei liste impresionante, măcar din punct de vedere numeric, de fotbalişti la care Steaua a renunţat de bună voie în ultimele două luni. Primii au fost Pîrvulescu şi Vîlceanu, cedaţi la Voluntari, apoi Ţucudean a fost scos din lot, urmat de Tamaş, în timp ce Luchin a fost direcţionat la Timişoara.

În total, 9 fotbalişti cărora li s-a spus "La revedere!", astfel că, în momentul de faţă, Rădoi mai are la dispoziţie exact 22 de nume. Fix cîte doi pentru fiecare post, însă între aceştia sînt şi puştii Aldea şi Mihalcea, folosiţi rar sau deloc în actualul campionat.

Lotul actual al Stelei

Fl. Niţă (Cojocaru) - Alcenat (Rîpă), Papp (Aldea) Varela (Carp), Guilherme (Toşca) - Muniru (Breeveld), L. Filip (Enceanu) - Ad. Popa (Mihalcea), N. Stanciu (Hamroun), Chipciu (Tîrnovan) - Tade (Tudorie)

6 jucătoriau plecat la finalul sezonului trecut. 5 şi-au terminat contractul, Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu Prepeliţă, Rusescu, în timp ce Tănase a fost vîndut în China

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Septembrie 2015, 03:50
Postat de daweroirl pe 03 Septembrie 2015, 11:52

daca mai vand si imprumuta mult o sa ramana Jiji pe banca antrenor si o sa-l bage pe R2 in teren ...cred ca si Pedrazini mai duce o repriza :))pe Mache portar ca are priza buna...si Lutu mai duce o repriza ,a doua o joaca din masina!:))

ASA E SI COPII DE MINGI

sefulescu
sefulescu  •  03 Septembrie 2015, 12:15

Pai cum îi ajuta îndepărtarea de la echipă a lui Tucudean dacă lui îi plătește salariul tot steaua? Decizie ***..ca și acest articol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  03 Septembrie 2015, 11:52

daca mai vand si imprumuta mult o sa ramana Jiji pe banca antrenor si o sa-l bage pe R2 in teren ...cred ca si Pedrazini mai duce o repriza :))pe Mache portar ca are priza buna...si Lutu mai duce o repriza ,a doua o joaca din masina!:))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează