FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au plecat din cantonament! Noi disensiuni la Dinamo pe axa Ionuţ Negoiţă - Dinu Gheorghe legate de transferuri

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 00:00

Directorul general al echipei şi Mircea Rednic au părăsit ieri Braşovul şi pe jucători, după discuţii aprinse privind transferurile verii

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Conform surselor Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă şi Dinu Gheorghe ar fi avut o discuţie aprinsă, în cantonamentul echipei de la Braşov, care ar fi degenerat, mergîndu-se pînă la înjurături! Totul a pornit de la transferuri, cei doi nefiind pe aceeaşi lungime de undă. Directorul general al "cîinilor" ar fi solicitat salarii de 7.000-8.000 de euro pe lună pentru fotbaliştii pe care vrea să-i aducă la Dinamo, patronul vrea să se meargă pe variante low cost, de 4.000-5.000 de euro, mai ales că gruparea a rămas pe mai departe în insolvenţă. "De ce ai mai dat atîţia jucători afară, cu salariile pe care le ceri tu, dacă aducem alţii pe aceleaşi sume sau mai scumpi?!", a răbufnit Negoiţă. "Vamă" s-a enervat şi-a plecat la Bucureşti, ieri în jurul prînzului.

Negoiţă a rămas lîngă jucători

Ulterior, după apariţia informaţiilor pe gsp.ro, Negoiţă şi Gheorghe au negat scandalul. "Domnul Dinu a venit dimineaţă, a vorbit cu domnul Negoiţă de transferuri şi-a plecat la Bucureşti, fiindcă avea o nuntă sau un botez" a fost versiunea oficială la club. Patronul a rămas la munte, a încins o partidă de fotbal cu cei de la echipă, urmărind apoi, seara, antrenamentul de la Tărlungeni. Şedinţă de pregătire fără Mircea Rednic, plecat şi el la Bucureşti! Oficial, fiindcă ar avea probleme medicale la piciorul operat.

"La momentul actual, ne mai trebuie o echipă. Avem doar două posturi acoperite, cele două benzi de atac. În rest, există doar un jucător pe post"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo, vineri, la Digi Sport

17 jucătorisînt în cantonamentul ”cîinilor”, dintre care 16 aflați sub contract cu Dinamo și unul, Dia Saba, în teste

"Nu m-am certat cu domnul Negoiţă, doar am stabilit ce avem de făcut în continuare. Am băut o cafea şi m-am întors la Bucureşti pentru că am alte activităţi. N-am avut cu dînsul nici un diferend, de cînd am venit la Dinamo"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

"Nu m-am certat cu Dinu Gheorghe, n-am avut nici un conflict. A trebuit să revină în Capitală pentru a participa la un eveniment"
Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo

"Vor veni 3-4 jucători de luni"

Antrenorul "cîinilor", Mircea Rednic, nu-şi face griji, deşi are doar 17 fotbalişti sub comandă: "Vineri seară, am vorbit cu domnul Negoiţă, timp de o oră, despre transferuri, despre cine va sosi. Nu mi-a spus că s-ar schimba ceva în privinţa bugetului, bănuiesc că m-ar fi anunţat dacă apărea vreo modificare. Vor veni 3-4 jucători din campionate puternice, de luni încolo. N-au fost obiecţii, totul este în regulă".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2015, 11:14

Domnul Clocitoare care a scris acest articol ca si pe celalalt, are aceleasi...”surse” ! ... niste recruti bolnaviciosi...

966869030011371
Dobre Corneliu  •  14 Iunie 2015, 15:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

966869030011371
Dobre Corneliu  •  14 Iunie 2015, 15:42

Vezi toate comentariile (9)
Comentează