FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Au pus ochii pe Hamza! » Steaua vrea golgeterul Petrolului

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 17:36

Steliştii au devenit foarte interesaţi de vîrful tunisian care a marcat de 10 ori în 11 partide pentru Petrolul


Steaua caută cu disperare un vîrf de calibru pentru a-şi întări ofensiva. Primul în topul preferinţelor oficialilor din Ghencea este vîrful "lupilor galbeni", Younes Hamza, care a impresionat cu evoluţiile sale în acest retur.

Atacantul de 26 de ani a reuşit să înscrie 10 goluri în 11 partide, cu unu mai puţin decît cel mai bun marcator al roş-albaştrilor, Raul Rusescu (11 reuşite în 27 de meciuri).

S-a scumpit de 20 de ori în 3 luni
Cel care l-a adus în România pe Hamza este managerul Petrolului, Valeriu Răchită. Transferul a fost realizat în iarnă, iar nord-africanul a costat doar 50.000 de euro. Steliştii au întrebat deja de Younes, prin intermediul lui Mihai Stoica, însă preţul acestuia a crescut spectaculos, prahovenii fiind gata să renunţe la "diamantul" lor pentru o sumă de minimum un milion de euro. În februarie, Hamza a semnat pe 6 luni cu ploieştenii, care în vară îi pot prelungi pe alţi 3 ani acordul, cu condiţia să se menţină în prima divizie şi să-i ofere un salariu care să-l satisfacă.

A trecut pe la Juventus
Înainte de a semna cu "găzarii", Hamza a fost în probe la Astra Ploieşti, dar a fost refuzat de fostul tehnician al echipei din cartierul 9 Mai, Antonio Conceicao. Petrolul e prima formaţie din Europa la care evoluează tunisianul, el jucînd doar în ţara natală, la CS Sfaxien, supranumită şi Juventusul Arabiei, unde a marcat 66 de goluri în 176 de partide. În 2011 a trecut la rivala Etoile du Sahel, însă nu a intrat decît în două partide.

Alte variante: Astafei şi Yazalde
Hamza nu e singurul om ofensiv pe care steliştii îl au pe lista de achiziţii. Victoraş Astafei, de la FCM Tîrgu-Mureş, şi portughezul Yazalde, de la Rio Ave, sînt şi ei printre ţintele celor din Ghencea. Astafei şi Yazalde doi sînt însă mai mult fotbalişti de bandă, în timp ce Hamza e atacant central.

"Mi-a plăcut foarte mult Hamza. E un atacant foarte bun. E genul de fotbalist care marchează din toate poziţiile"
Narcis Răducan, după Steaua - Petrolul

5.000 de euro e salariul lunar al lui Hamza la Petrolul. În Ghencea el ar putea cîştiga dublu

7,10 e media notelor lui Hamza în Gazeta Sporturilor, cea mai mare din lotul Petrolului

Ce au făcut atacanţii Stelei în acest campionat
Nume Meciuri Goluri
Rusescu 27 11
M. Costea 21 6
Tatu 25 3
Nikolici 17 2
Fl. Costea 18 1
G. Machado 3 0

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
jamal20cm
jamal20cm  •  11 Mai 2012, 12:32

Nea ciobanelu sa mai mulga cateva oite ca sa poata sa-l ia pe Hamza :)) steaua beeeheeeeeeeieeeeee.

axg87
axg87  •  10 Mai 2012, 22:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

marrsh ca puti a branza! nici intr-o mie de ani nu o sa aveti voi jucatori ca Hamza si galerie ca a Petrolului. Sa nu mai zic de stadion...acum cu ceahlaul sunteti macar 500?

ciprinillho
ciprinillho  •  10 Mai 2012, 20:00
Postat de nesteaa pe 10 Mai 2012, 19:57

lasa va vine meme cu eltoni de peste 1000 000 $ In romania nu avem scouteri doar niste oameni angajati prin pile si anturaje,nu ii inteleg de ce nu cumpara jucatori din Franta din liga a 2a sau a 3a tineri foarte ieftini,e cel mai productiv mediu de talente.Cumparam gloabe din Portugalia,majoritatea portughezilor sunt inganfati,supraevaluati doar cativa ajung la cota mare restu sunt de duzina.

da,si dupa aia ne miram ca ne facem de ras prin europa...de fapt prin tururile preliminare...dar in centrele noastre de copii si juniori de ce nu se investeste?ce,noi nu mai avem talente?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează