FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Au rămas 3 » Dinamo se reorientează după ce l-a pierdut pe francezul Le Tallec

Xavier Pentecote
Xavier Pentecote

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Cum fostul cîştigător al Ligii Campionilor a ajuns în Grecia, la Atromitos, Rednic îi mai are pe listă pe Bettiol, Pentecote şi Douniama

Mircea Rednic vrea să-și întărească departamentul ofensiv chiar dacă a început campionatul. Mai multe nume au fost propuse "cîinilor", se tratează cu diverși agenți, cu diverși fotbaliști, mai ales că aceștia trebuie să se integreze într-un plafon salarial strict.

Cum francezul Anthony Le Tallec a semnat aseară cu Atromitos din Grecia un contract pe 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, 200.000 euro salariul anual!, pentru "cîini" mai rămîn 3 variante de jucători liberi de contract. Toate din Hexagon. Gregory Bettiol, 29 de ani, ultima oară la Clermont, fost internațional de juniori pe vremea cînd era la Olympique Lyon, Xavier Pentecote, 28 de ani, ex-Nice, și Ladislas Douniama, 29 de ani, ex-Guingamp, cîștigător al Cupei Franței în 2014, au fost propuși și se așteaptă să se vadă ce pretenții are fiecare.

Gazeta de duminică dezvăluise faptul că un fost cîștigător de Champions League, cu Liverpool, în 2005, Anthony Le Tallec, le-a fost propus dinamoviștilor. Vîrful de 30 de ani a evoluat în ultimul sezon pentru Valenciennes, în liga secundă franceză. Însă francezul a preferat oferta elenilor.

13 goluriîn 34 de meciuri a înscris sezonul trecut Le Tallec pentru Valenciennes

"Cît de curînd vom aduce un atacant foarte bun, pregătit, care va intra direct în meciurile oficiale"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (68)
zecs93
zecs93  •  21 Iulie 2015, 00:22
Postat de triple.core.hd pe 20 Iulie 2015, 20:47

Zecs, wishfull thinking-ul nu-i o sursa credibila, nici piticii din cap nu sunt! Mai vine atacantul croat pe care-l anuntai? Dar cel bulgar? De unde stii cat cere Briand salariul, ai vorbit tu cu el? Eu cred ca stai pe site-uri de trei lei, gen transfermarkt, si cauti jucatori care iti plac tie, apoi iti imaginezi ca-s tinte pentru Dinamo si vii sa le anunti pe aici. In afara de mine, suporterii sunt oricum homofobi, xenofobi, rasisti si pr0sti, dar tu esti doar foarte naiv si comic.

Eu doar am spus ce stiam si eu, te anut ca croatul ala si bulgaru ala erau pe mai multe siteuri ca surse sa vina la noi, se spunea chiar ca sa discutat cu ei dar.... !!! Deci eu nu bat campii aiurea, si stai tu parcat ca eu am surse credibile, am spus ieri pe celalalt articol ca Dinamo discuta cu Douniama, Briand si JEAN EUDES MAURICE, am spus !!! Cred ca douniama va fi atacantul al 2 !!!

triple.core.hd
triple.core.hd  •  20 Iulie 2015, 22:36
Postat de luc11 pe 20 Iulie 2015, 22:08

Le Tallec a fost un vis frumos, mai mult o fantezie a ziaristilor tinand cont de valoarea atacantului care ar fi fost golgheterul Ligii I si pretentiile financiare mult peste Liga I

Exact!

luc11
luc11  •  20 Iulie 2015, 22:08

Le Tallec a fost un vis frumos, mai mult o fantezie a ziaristilor tinand cont de valoarea atacantului care ar fi fost golgheterul Ligii I si pretentiile financiare mult peste Liga I

Vezi toate comentariile (68)
Comentează