FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Au renunţat la Jasici

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2008 00:00

Adus în această iarnă de la echipa sîrbă de ligă secundă CSK Pivara Celarevo, Vladimir Jasici nu a stat decît trei săptămîni la FC Farul. Deşi semnase un contract pe o perioadă de patru ani şi jumătate, fundaşul dreapta în vîrstă de 24 de ani a fost anunţat de oficialii constănţeni la finalul cantonamentului din Cipru că nu mai este dorit la echipă, antrenorul Ion Marin fiind dezamăgit de prestaţiile sale în meciurile amicale.

“Este slab, vom căuta o formulă pentru ca jucătorul să fie liber să plece la altă echipă. Sîntem în continuare în căutarea unui fundaş dreapta şi a unui fundaş central”, a explicat “Săpăligă”. În aceste condiţii, variantele pentru postul de fundaş dreapta rămîn Răzvan Farmache şi Cosmin Băcilă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  30 Ianuarie 2008, 14:54

Farul - Dunarea 3-0 mai multe pe http://www.cugetliber.ro/1201644000/ultima_ora/114/farul--dunarea-galati-30.html

 •  30 Ianuarie 2008, 12:25

asta nu a fost bun !? OK,de unde naiba cred ei ca mai gasesc altii dispusi sa joace la noi !

 •  30 Ianuarie 2008, 07:53

BANI PE NET FOARTE SIMPLU !!! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI URMATORUL LINK: http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează