FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 0-0

Au semnat pacea » Dani Coman s-a împăcat cu suporterii după 3 ani!

Coman a fost notat cu 9, respectiv 7, pentru evoluţiile cu Hapoel şi cu Dinamo
Coman a fost notat cu 9, respectiv 7, pentru evoluţiile cu Hapoel şi cu Dinamo

Articol de , - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 09:41

Suporterii Rapidului i-au scandat numele lui Dani Coman (32 de ani) în premieră după 3 ani de război


O evoluţie senzaţională cu Hapoel (1-0) şi una sigură în casa lui Dinamo (0-0), unde a jucat trei sferturi din meci într-un picior, i-au adus lui Dani Coman pacea oficială cu suporterii.

La finalul derby-ului, portarul a mers ultimul să salute galeria. A fost momentul cînd cei 500 de ultraşi au început să-i scandeze numele, gestul lor fiind salutat de Coman cu aplauze. Armistiţiul a venit la 3 ani de cînd conflictul dintre "Robocop" şi alb-vişinii izbucnise. În octombrie 2008, goalkeeper-ul a ales să plece la Braşov după ce refuzase mai multe variante de prelungire a contractului.

Suporterii l-au acuzat atunci că a întors cu uşurinţă spatele Giuleştiului pentru că jucătorul ar fi refuzat să semneze pentru o diferenţă foarte mică de bani între cerere şi ofertă, 25.000 de euro. Conflictul s-a perpetuat după ce Coman s-a întors la Rapid, în vara lui 2010, pentru că în Grant era Bornescu, preferatul galeriei. "Cît timp Dani îşi va face datoria şi va avea evoluţii bune, între noi nu vor
mai fi probleme" e punctul de vedere al liderilor de galerie din Giuleşti.

Explic. foto: Coman a fost notat cu 9, respectiv 7, pentru evoluţiile cu Hapoel şi cu Dinamo

2 ani de contract mai are Coman cu Rapid, el încasînd în Giuleşti un salariu anual de 180.000 de euro

"Dani a cerut doar să-i fie respectată munca. Nu e genul de jucător care să-şi dorească ture de stadion în uralele tribunelor"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Cît timp consider că pot să-mi ajut echipa, nu voi ezita s-o fac, chiar dacă uneori e nevoie să strîng din dinţi, cum a fost cu Dinamo"
Dani Coman, portar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
unurt1
unurt1  •  21 Septembrie 2011, 14:58
Postat de stefan888 pe 20 Septembrie 2011, 02:38

dar scuzuma ca te intreb lipsa ta de educatie ? de civilizatie ? face parte din spiritul rapidului ? mie miar fi rusine sa fac astefel de comentarii

Copile, tu ai luat BAC-ul cu gramatica asta? Daca vezi meciurile Rapidului doar la TV si afli de Rapid doar din presa, atunci nu mai vorbi de coman. Daca ai veni la meciurile Rapidului si ai fi cu adevarat aproape de echipa, ai afla adevarul despre coman! COMAN, afara din Giulesti !

viobubu
viobubu  •  20 Septembrie 2011, 18:23

Interesul Rapidului deci si al suporterilor este ca fotbalistul Coman sa apere bine:cum in ultimul timp a dovedit ca este cel mai bun portar din tara cu mult peste tatarusanu,pantilimon,lung,este bine sa fie lasat in pace sa si faca meseria;este contraproductiv sa=l stresati iar cei care cauta cu tot dinadinsul sa tulbure linistea la echipa nu fac decat sa destabilizeze o echipa aflata pe val. Asa ca daca vreti sa fim campioni procedati ca MUCLES. Nici mie nu mi-a placut cand s-a dus dupa bani si dupa razvan si d(an)inu la brasov dar cine nu s-ar fi dus ?! Batem Steaua cu acest Coman in poarta!

jonydeep90
jonydeep90  •  20 Septembrie 2011, 16:00

bai nene ma uit la voi si rad.....un f/raier deghizat de la g/s/p arunca o nada si voi in loc sa radeti de incercarea[penibila]aaaaaaaaaaaa]!!ca de obicei de la belciug tv !!stati sa bubuiti tastatura sa le faceti si trafic la j/e/g/o/s/i!!!FALIMENTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează