FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA, AZI, ORA 21:00, NETELEVIZAT, LIVETEXT PE GSP.RO

Au vrut să-l rezolve pe Varga » Sichitiu i-a făcut o ofertă atacantului pentru a juca la barajul cu Chiajna

Varga a jucat un meci în tricoul Rapidului, în 2010, cu Timișoara, dar nici el, nici Tibi Bălan n-aveau drept de joc, iar giuleștenii au fost penalizați cu 3 puncte și-au pierdut și accederea în cupele europene
Varga a jucat un meci în tricoul Rapidului, în 2010, cu Timișoara, dar nici el, nici Tibi Bălan n-aveau drept de joc, iar giuleștenii au fost penalizați cu 3 puncte și-au pierdut și accederea în cupele europene

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 iulie 2013 20:35

În căutarea formării unui lot cît mai competitiv, Grigore Sichitiu a încercat să-l transfere ieri pe Dacian Varga, 28 de ani, dar vîrful este în litigiu cu Sportul.

Dacian Varga, 28 de ani, a primit ieri ofertă concretă de la preşedintele Grigore Sichitiu spre a semna de urgenţă cu Rapid! Acţiunea s-a petrecut pe holurile FRF. "Gata, am contractul pregătit, îl semnezi cînd vrei tu!", i-a strigat şeful giuleştenilor.

Vîrful ar fi vrut, însă are o speţă nerezolvată cu Sportul Studenţesc, aşa că a fost nevoit să decline propunerea. Varga era prezent la Federaţie întrucît se judecă la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor cu Vasile Şiman.

Jucătorul şi-a acuzat ieri fostul şef din Regie: "A venit cu două ordine de plată, false, cum că mi-a plătit 10.000 de euro, în total, în avans. Erau copii, am cerut originalul, dar pe unul dintre ele nu mai erau aceleaşi cifre de înregistrare. Am ajuns la experţi, dar cazul încă nu e soluţionat, s-a amînat pînă pe 23 iulie. Nu e normal! Am cerut celor de la FRF să fie oameni, să aibă suflet, măcar să dea termene mai scurte. Nu joc fotbal pînă la 60 de ani, să-mi pot permite pierderea unui an de fotbal, la 28 de ani ai mei e importantă orice săptămînă. Momentan, mi-am angajat un preparator fizic pe care-l plătesc din banii mei".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
vaalah
vaalah  •  13 Iulie 2013, 09:59
Postat de gabryel28 pe 13 Iulie 2013, 09:40

falsuri in contracte bani doar pe hartie aceste este viitorul fotbalului romanesc si al unor patroni mizerabili! somn usor DNA!

DNA este condusa de omul lui Băsescu : Kovesi . Da-i si tu un search sa vezi cum fostul domn Kovesi a lucrat pe bani grei la Zoltan Teszari RCS RDS după plecarea din magistratura cu mare scandal de spionaj : - fostul procurorul adjunct sef DIICOT , Ciprian Anastasiu declarase public ca Kovesi este filat de DIICOT pentru spionaj în favoarea Ungariei . ___________ De aceea MITA de 3.4 milioane euro data de Zoltan Teszari RCS RDS lui Mitica Dragomir LPF pt televizarea ligii I , nu va ajunge niciodată in tribunal cat timp Kovesi conduce DNA . _________ BARAJUL ASTA A FOST INVENTAT PENTRU Zoltan Teszari RCS RDS . ___ SA DORMITI BINE, BASESCU SI PLAGIATORUL VEGHEAZA LA LINISTEA VOASTRA .

gabryel28
gabryel28  •  13 Iulie 2013, 09:40

falsuri in contracte bani doar pe hartie aceste este viitorul fotbalului romanesc si al unor patroni mizerabili! somn usor DNA!

vaalah
vaalah  •  13 Iulie 2013, 08:57
Postat de plischi pe 13 Iulie 2013, 07:08

varianta RADUCANU - GREAVU, MOTROC, DAN COE, MACRI - JAMAISKI, DINU - NASTURESCU, DUMITRIU II, ION IONESCU SI CODREANU ar merge?

Damaschin era bun in B .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează