FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA 2-1

Augustus a greşit grav, neacordînd un penalty Craiovei!

Florin Costea, Costea, Craiova
Florin Costea, Costea, Craiova

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

"Centralul" vîlcean nu a acordat penalty pentru Craiova şi nu l-a eliminat pe Moţi într-o fază clară în care Costea putea egala la 1

Primul derby al returului, primul mare scandal legat de arbitraj! În minutul 12, Florin Costea a trecut în viteză pe lîngă Cosmin Moţi. Stoperul alb-roşiilor l-a faultat clar, din spate, pe vîrful oltean, însă Augustus Constantin a lăsat jocul să continue şi nu a acordat lovitură de la 11 metri. Costea era în poziţie iminentă de a înscrie, iar dacă ar fi acordat penalty pentru Craiova, Augustus ar fi trebuit să-l elimine pe fundaşul gazdelor.

Juveţii au protestat vehement la decizia arbitrului, team managerul Universităţii, Silvian Cristescu, fiind trimis în tribune. Între jucătorii celor două echipe a izbucnit un conflict, iar Florin Costea şi Andrei Cristea au fost avertizaţi cu cartonaş galben de "central".

"Hoţie pe faţă! Nu am văzut penalty mai clar în viaţa mea! Îl voi trimite pe Argăseală la UEFA cu caseta să vadă toţi ce se întîmplă! Vrem arbitri străini!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Asta e execuţie!"
Finanţatorul Craiovei, Adrian Mititelu, crede că arbitrajul lui Augustus Constantin "a fost o ruşine! Îmi pare rău că nu am dat ordin să scot echipa de pe teren! Asta nu e greşeală, e o execuţie! Mircea Sandu e vinovatul numărul unu pentru ceea ce se întîmplă şi Dumnezeu îl va pedepsi într-o zi! Îl voi da în judecată pe tatăl lui Augustus, pe Gheorghe Constantin, pentru că de la el a învăţat să fure! Acesta va face 15 ani de puşcărie! Înainte de meci, Borcea a intrat în cabina arbitrilor şi a stat cinci minute! Vă daţi seama de ce!", a tunat Mititelu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
 •  23 Februarie 2010, 03:16

milițieni nau jucat niciodată în ligă și nici no să joace,clar 11 m eliminare la moți și dinamo pirdea,c.... borccea șin prima fază moți îl trăgea de tricou pe costea a luatat niarbitru bani pentru toată suspendarea. uuuuuuu m SANDU CRAPĂ ODATĂ NUMAI AȘA SCĂPĂM DE TINE.

 •  22 Februarie 2010, 22:15

@bart: in tur i s-au furat lui dinamo 10 puncte? Corect. Cite i s-au furat Craiovei ? Nu conteaza. Ce conteaza e meciul de aseara, pentru ca daca incepem sa extrapolam, as vrea sa stiu cite puncte a furat dinamo campionatul trecut (2008 -2009) si cite i s-au furat Craiovei. Ne mai intoarcem in timp sa vedem cit a furat dinamo de la infiintare sau privim prezentul si viitorul ???

 •  22 Februarie 2010, 18:34

In tur cind arbitrii i-au furat lui Dinamo 10 puncte nu s-a prea vorbit deloc (inclusiv 2 puncte pe finalul meciului de la Craiova. Daca va vreti analisti, faceti-o intr-un mod obiectiv, si doar atunci veti vedea care sunt problemele in fotbalul romanesc...sau poate problemele in Romania, fotbalul fiind doar un capitol al intregului cosmar.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează