FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGĂRI

Augustus Constantin nu va mai arbitra nici un meci de Liga I în retur!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

După ce Augustus Constantin nu a acordat aseară lovitură de la 11 metri pentru Craiova, în urma contactului dintre Moţi şi Florin Costea, Biroul Executiv al CCA, întrunit azi, 22.02.2010, a luat următoarea decizie:

1. La jocul Dinamo Bucureşti – Universitatea Craiova din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul Augustus Constantin nu a acordat în minutul 12 o lovitură de pedeapsă în favoarea echipei Universitatea Craiova şi nu l-a eliminat pe jucătorul care a comis abaterea, acesta împiedicând deplasarea către poarta adversă a unui adversar într-o o situaţie clară de înscriere a unui gol.

Urmare a acestui fapt, arbitrul Augustus Constantin a fost reţinut de la delegări pe o perioadă de opt (8) etape, după care va fi delegat la jocuri din Liga 2 şi 3 până la sfârşitul campionatului.

VIDEO / Momentul contactului din careu între Moţi şi Florin Costea

 

2. La jocul Politehnica Iaşi – Rapid Bucureşti din cadrul etapei a XVIII a Ligii 1, arbitrul asistent Liviu Ciubotariu nu a semnalizat în minutul 58 un ofsaid evident la jucătorul Păun (Politehnica Iaşi) din care s-a şi înscris golul doi al echipei gazdă.

Urmare a acestui fapt arbitrul asistent Liviu Ciubotariu a fost reţinut de la delegări pe o perioadă de opt (8) etape, după care va fi delegat la jocuri din Liga 2 şi 3 până la sfârşitul campionatului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
 •  23 Februarie 2010, 15:12

Daca s-ar face un clasament cu punctele castigate de pe urma greselilor de arbitraj.. CFR-ul ar iesi campioana iar Steaua ar retrograda in plus Dinamo ar juca si ea in Europa Liga

 •  22 Februarie 2010, 21:14
Postat de lpgheorghiu pe 22 Februarie 2010, 18:21

Si pana la urma, ce atata scandal!?! Dinamo-Craiova 2-1. De cand acest scor este anormal? Sau Micutu, Mititelu sau cum il mai cheama nu isi stie locul in fotbalul romanesc... Traiti din amintiri, la fel ca stelistii cu oboseala lor de cupa de acum 24 de ani. Dar asta e alta discutie... Macar ei au mai facut ceva dupa revolutie, dar astia ai lu' Micutu, in afara de campionatul din '90-'91 ce-au mai facut? Ciocu' mic si vedeti-va lungul nasului!

HOTILOR!!!!!!

sadrix
sadrix  •  22 Februarie 2010, 19:39

Avand in vedere ca a influentat clar rezultatul si clasamentul,pedeapsa mi se pare o miciuna.exclus din arbitraj sau sa nu mai arbitreze in liga I,ar fi fost corect,dar apai de...suntem in romania....:(((

Vezi toate comentariile (42)
Comentează