FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aurel Ţicleanu dezvăluie avantajele pe care le are Laurenţiu Reghecampf: ”E bun, dar noroc că nu-i Gigi la TV!”

Reghe e foarte aproape de a-și trece-n palmares al doilea titlu consecutiv cu Steaua
Reghe e foarte aproape de a-și trece-n palmares al doilea titlu consecutiv cu Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 00:28

Fostul mijlocaş din Craiova Maxima îl compară pe Reghecampf cu trei mari tehnicieni români: Lucescu, Boloni şi Olăroiu. El crede că disciplina pe care a instaurat-o Laur şi absenţa lui Becali de la televizor sînt ingredientele succesului.

Aurel Ţicleanu l-a putut observa pe Reghecampf la începutul carierei de antrenor a actualului campion fiindcă au colaborat la Universitatea Craiova în 2011, primul în poziţia de preşedinte şi al doilea în cea de "principal".

Olteanul e în Federaţie în acest moment, şef al Departamentului de Scouting, şi susţine că nu e surprins de ascensiunea lui Laurenţiu, care acum 3 ani reprezenta doar o alegere de criză pe care o făcea Mititelu, un tînăr care îşi dorea să devină antrenor, dar nu avea în CV nici o realizare.

"Eu am văzut şedinţele de pregătire ale marilor antrenori români, de la Pişti Covaci la Boloni, Olăroiu, Lucescu. După ce l-am văzut pe Reghe la lucru, mi-am dat seama că e talentat şi i-am spus şi lui asta", povesteşte Ţicleanu.

Fostul mijlocaş din Craiova Maxima are o explicaţie concretă pentru succesul lui Laur în Ghencea: "El «a îngrădit livada», că mai erau hoţi, şi acum culege singur fructele. Jucătorii nu prea alergau pînă să vină Reghecampf, nu exista disciplină, toate astea se vedeau în joc. Laur a venit cu reguli, cu pregătire fizică şi primeşte exact ce a creat, rezultate excelente. Bine, are şi noroc că nu mai e Becali vizibil. Patronul ar mai fi apărut după vreun meci să spună că nu ştiu care e o hahaleră, că altul nu e în stare să dea o pasă. Asemenea declaraţii îngreunează munca antrenorului, care merge a doua zi după partidă în vestiar şi, înainte de orice, trebuie să-i împace pe cei desfiinţaţi cu o seară înainte la televizor".

"E greşită bănuiala că ar fi meritul lui Neubert, nu al lui Reghe! Păi, pe neamţ cine l-a adus, nu Laur? E tot meritul antrenorului, pentru că a înţeles importanţa unui asemenea specialist în pregătire fizică" (Aurel Ţicleanu, director FRF)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (22)
xhrz
xhrz  •  05 Mai 2014, 16:33
Postat de polistul68 pe 05 Mai 2014, 15:24

Prietene..>EL ramine esalonul valoric nr 2.....da, in El ati facut figuri frumoase...in CL, sa reluam anul trecut...calificare cu bulan cu Tbilisi, tre sa recunosti...cu Shalcke ati facut egal cind aia erau cu sacii in carutza...acasa cu basel cu bulan imens..da, acolo, in Elvetia, aia au avut bulan....totusi, ati cazut doar in grupe accesibile, si de ceva ani nua veti nici o vcitorie..asta chiar nu-ti spune nimic ? P.S. Faptul ca ati avut rezultate bune cu Chelsea si Ajax..nu spune nimic, crede-ma..si Poli a avut acelelasi rez cu Ajax si City...dar conteaza si mom cind i prinzi. Daca aia sunt deja calificati, nu mai joaca decit atit cit trebe. Ei isi dozeaza efortul, ca joaca pe bune 50

Schalke era cu sacii în căruţă? Amice, Steaua a jucat cu germanii în penultima etapă, iar la finalul ei Basel era pe 2, ca urmare a victoriei cu Chelsea. Schalke s-a calificat mai departe abia după meciul direct cu Basel, care era ultimul din grupă.

shab
shab  •  05 Mai 2014, 16:07

Evident ca atunci cand i s-au dat replici coerente si bine argumentate, a disparut ca magarul in ceata. Bineinteles ca maine va fi din nou prezent, cu exact aceleasi afirmatii.

panion44
panion44  •  05 Mai 2014, 15:51
Postat de polistul68 pe 05 Mai 2014, 14:00

marele merit a lui reghe e ca a stiut sa se bage sub pielea lui jiji....au fost adusi cei mai buni jucatori, a fost adus cel mai scump rpeparator fizic....e si asta o calitate, sa sti sa ceri. Dar as fi f curios sa-l vad pe dl reghe intr-o alta conjuctura.....ori la o echipa mai slaba din Romania, ori la o echipa dintr-un campionat mai bun.... P.S. Un antrenor mare se vede si dupa citi jucatori creste, promoveaza...inca nu am vazut asa ceva la steaua. toate tinere sperante aduse nu au confirmat. Si nu am auzit inca de un jucator 'ochit" de Reghe la Tg Ocna( un ex aleator), pe care sa il ia si sa il promoveze....

ori esti prea tanar..ori esti habarnist de fotbal..reghe a fost antrenor la chiajna si a facut furori acolo de aia a fost adus la steaua...dar tu esti mic nu stii nimic...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează