FOTBAL  »  Superliga  »  VALIZA CU BANI

Autodenunţ Doboş?

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2008 00:00

Avocatul lui Becali, Cătălin Dancu, crede că în spatele acţiunii procurorilor stă un autodenunţ.

Gigi Becali i-a dat deja undă verde avocatului său, Cătălin Dancu, să înceapă munca la dosarul pe care DNA l-a deschis împotriva lui. Imediat, Dancu a dezvăluit la Fanatik Show că l-a sunat pe procurorul care instrumentează acest caz, Claudiu Dumitrescu, pe care l-a întrebat de unde a plecat acţiunea DNA.

“Mi-a spus că în urma unui înscris, şi eu am dorit să ştiu ce înseamnă acest înscris, o sesizare sau un autodenunţ, iar el mi-a replicat că nu poate să dezvăluie. Totuşi, din experienţa mea, cred că a fost vorba despre un autode­nunţ”, a declarat Dancu. Ipoteza acestuia a venit la mai puţin de 24 de ore de la momentul în care Dumitru Dragomir lansase pentru prima dată varianta autode­nunţului: “Cineva i-a întins o nadă lui Becali, el a muşcat şi a fost dat în gît”.

Suspiciunile apropiaţilor lui Becali se îndreaptă spre Toni Doboş, cel căruia patronul Stelei i-ar fi promis recompensa financiară. Preşedintele lui U Cluj ar fi dat totul în vileag sperînd că va avea parte de clemenţă într-un alt dosar pe care DNA i l-a deschis în urmă cu ceva timp. De ce e Doboş cel bănuit? Era printre puţinele persoane care au ştiut de la început despre afacerea valiza şi cum procurorii au mers pe firul acţiunii din primul moment, el ar fi putut oferi indiciile clare despre suma pusă în joc şi despre locaţia unde a avut loc întîlnirea între oamenii lui Becali şi Gigel Coman.

“M-a sunat copilul cel mic şi mi-a zis: «Tati, eşti acuzat de luare de mită?». I-am zis să stea liniştit, că tati n-a făcut nimic rău”
Anton Doboş preşedinte U Cluj

“A fost o comandă să-l cureţe pe Becali. Este clar ca lumina zilei”
Dumitru Dragomir preşedinte LPF

Ce zice Doboş

“N-am vrut banii”

Anton Doboş s-a referit ieri la cazul “Valiza cu bani”. “Nu am nici un comentariu, nu vreau să comentez. Totuşi, mie, personal, nu mi s-a promis nici un ban şi nici nu am vrut să iau. N-am luat niciodată mită”, a declarat Doboş, ale cărui afirmaţii se bat cap în cap, el susţinînd în aceeaşi frază că nu i s-a promis nici un ban, dar, pe de altă parte, că nu a acceptat să ia.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (63)
 •  12 Mai 2008, 15:01

Minciuni oierul a aranjat cu liga si federatia sa ia el campionatul,Valiza cu bani a plecat si cu stirea mafiotilpor dela frf si liga deoarece alt mafiot Boc a adus in Ghenchea tricourile de campioni,ei credeau ca totul e aranjat.Alta babuiala este ca la Cluj nu s-a dus nici un oficial al ligi s-au frf sa duca cupa ,tricourile de campioni si medaliile.Rusine asa sfirsit de campionat cu Brichete si Valize cu bani.D.N.A. ar trebui sa vada si aceasta situatie peniiibila al lui Sandu si Mitica.

 •  12 Mai 2008, 14:12

ce bine ti-a facut tie becali , mai bizonule?!traiesti o existenta marunta , inecata in alcool visand probabil la ziua in care iti va bate becali la poarta si dupa un potop de insult adresate tie si familiei , vei primi probabil, pomana mult visata , materializata in cateva bancnote mototolite din care cu siguranta iti vei cumpara alcool gandindu-te ca gigi becali a mai salvat inca o data un alcoolic anonim.

 •  12 Mai 2008, 14:01

Tu probabil esti plecat de prea mult din dintre noi sau esti prost, imaginea Romaniei nu poATE FI STRICATA DE BECALI CARE IN AFARA ROMANIEI NU INSEAMNA NIMIC, AI GRIJA NU CUMVA SA STRICI TU IMAGINEA ROMANIEI P-ACOLO. POATE AI AUZIT DE UN TARANUL BASESCU CARE UMBLA BEAT LA VOLAN, SI DE FOTOMODELUL TARICEANU CARE ESTE LA A PATRA SOTIE, ASTIA STRICA IMAGINEA ROMANIEI.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează