FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Avem confirmarea, Gazeta a anticipat EXACT echipele » Vezi cum joacă Ciobi şi Ilie Stan! M. Costea - Rusescu VS M. Niculae - Dănciulescu

Acestea sînt formulele de start în Derby de România +2   FOTO
Acestea sînt formulele de start în Derby de România

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 18:22

UPDATE Aşa cum Gazeta Sporturilor a anticipat, Ilie Stan va schimba sistemul de joc pentru derby-ul cu Dinamo. Steaua va juca 4-4-2, cu Mihai Costea şi Rusescu atacanţi. Prepeliţă va evolua mijlocaş dreapta, iar Tănase revine în linia mediană, ca mijlocaş stînga. (Click foto dreapta)

De asemenea, Gazeta a prezentat corect şi echipa lui Liviu Ciobotariu. Dinamo joacă în 4-4-2, ca în toate meciurile de pînă acum din Liga 1. Niculae - Dănciulescu este cuplul de atac, în timp ce la mijloc Cătălin Munteanu va redeveni titular după ce a fost suspendat etapa trecută.

 

Chiar dacă între protagonistele derbyului e o diferenţă de 11 puncte, partida se va disputa cu casa închisă. Aşa cum s-au disputat majoritatea întîlnirilor în istoria de peste jumătate de secol a celei mai importante confruntări din fotbalul românesc.

Steaua joacă 4-4-2, dar Ilie nu s-a hotărît încă pe care dintre cei doi fraţi să-l titularizeze în atac lîngă Rusescu.

Ilie Stan joacă prudent contra lui Dinamo. Dintre sistemul pe care el l-a folosit contra lui Schalke, 4-3-3, şi varianta pe care i-a sugerat-o Becali, 4-2-3-1, antrenorul a ales a treia variantă! 4-4-2 va fi sistemul utilizat de Steaua în derby şi Stan a ales deja 10 titulari. Pentru ultimul tricou, în mintea lui se mai învîrt două nume: Florin şi Mihai Costea.

Rusescu e numărul 1
Doar unul dintre fraţii Costea va începe partida din seara asta. O dată fiindcă Ilie a mizat pe ambii, în aceeaşi tactică pe care o foloseşte azi, şi la Piatra-Neamţ, unde echipa a pierdut, 0-1, iar prestaţia oltenilor a fost dezastruoasă. Alt argument e legat de randamentul pe care l-a dat Rusescu recent. Raul e golgeterul roş-albaştrilor şi a punctat inclusiv în Germania, contra lui Schalke, o situaţie în care el a devenit primul titular din atac, iar costisitorii fraţi olteni au rămas să se bată pentru celălalt loc. Mihai e favorit să prindă primul "11".

Prepe e extremă
Faţă de formula utilizată joi, cea pe care Steaua o aliniază în Ştefan cel Mare mai conţine două modificări. Emeghara îi ia locul lui Martinovici, iar Prepeliţă intră în locul suspendatului Bicfalvi, doar că Andrei va redeveni mijlocaş dreapta, un post pe care a mai fost folosit destul de rar la Craiova şi la FC Argeş, formaţiile pe la care a mai trecut. Dar e trimis acolo de absenţa lui Bălan şi de faptul că Stan îl păstrează în centrul liniei de mijloc pe argentinianul Brandan, fundaşul pe care Levy l-a transformat în mijlocaş în vara asta şi care a devenit play-makerul Stelei, cu 6 pase decisive de la startul sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
kanye
kanye  •  05 Decembrie 2011, 19:27
Postat de klaus_76 pe 05 Decembrie 2011, 17:18

nu cred ca o fost ajutat mai mult ca dinamo bai javra. dinamo cand sa infiintat o distrus 2 echipe plus ca lua jucatori cu japca pe timpul lui ceasca. iar daca o echip[a indraznea sa o bata sau sa-i puna probleme era chemata la raport. in sezonul asta gol fantoma valid pt dinamo in partid cu tg-mures, penalti neacordat pt mioveni la 1-0 pt dinamo, daca analizez fiecare partida sigur gasesc cateva avantaje pt dinamo.

Tu esti prost?Tu mai ai curaj sa vorbesti mai,ungurash?

hristac
hristac  •  05 Decembrie 2011, 19:16

poate joaca si ceva fotbal mediocrii astia ! sunt odihniti,montati regulati....

aius
aius  •  05 Decembrie 2011, 18:57

AVEM CONFIRMAREA:meciu dintre caini si oi ,se transmite in direct pe ANIMAL PLANET!MECIUL DINTRE ,,TILICARI,,SI ,,SECURISTI,,SE TRANSMIT PE O FRECVENTA...NECUNOSCUTA!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează