FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Avem dovada: Martin Bogatinov există! :) Portarul adus să îl înlocuiască pe Ciprian Tătăruşanu nu a dispărut de la echipă

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 14:15

Portarul macedonean nu a fost nici măcar rezervă de cînd a semnat cu roş-albaştrii, dar apare într-o imagine din antrenament.

Steaua nu şi-a luat un portar-fantomă, Martin Bogatinov chiar există! Unica dovadă a prezenţei goalkeeperului macedonean în Ghencea o constituie o imagine dintr-un antrenament.

În meciuri nu a apărut, nu a fost nici măcar pe bancă de cînd a semnat cu campioana României, deşi formaţia lui Reghecampf a disputat cinci partide oficiale de cînd Bogatinov a semnat contractul.

Martin, un internaţional macedonean plătit cu 12.000 de euro lunar, încasează banii doar pentru prezenţa sa la şedinţele de pregătire. E al treilea portar din lot, după Tătăruşanu şi Florin Niţă.

Titularul va merge la Fiorentina de la 1 iulie, însă transferul acesta nu-l ajută pe Bogatinov, întrucît contractul ex-iugoslavului expiră pe 30 iunie, cînd Steaua probabil va renunţa la serviciile sale şi va achiziţiona un goalkeeper capabil să fie numărul 1 în stagiunea următoare.

10 luni au trecut de la ultimul meci în care a apărat Bogatinov, Hoverla-Karpatî (2-1), partidă în care a fost pe teren pentru oaspeţi timp de 45 de minute

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu sînt terminat"
Atacantul de 19 ani al Stelei, Gabriel Iancu, le-a răspuns contestatarilor: "Sînt cîteva voci care spun lucruri urîte despre mine. Să vină cei care spun că sînt terminat şi că nu îmi mai revin niciodată să vadă cum mă pregătesc. M-am pregătit foarte bine, sper să intru, să-mi vină rîndul. Reghe hotărăşte şi sper să aduc un plus echipei".

Sfat pentru Reghecampf
Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, a declarat la DolceSport că Reghecampf nu poate antrena şi Steaua, şi echipa naţională în acelaşi timp: "Va fi foarte greu să fii şi selecţioner. Nu ai timp! Trebuie să urmăreşti şi stranierii. Nu poţi doar să îţi trimiţi asistenţii. Vor fi şi mulţi care te vor taxa la primul rezultat slab. Sînt mulţi oameni invidioşi, o să fie presiune foarte mare. E foarte greu să antrenezi ambele echipe".

"Nu ne apărăm cu Steaua"
Cristi Dulca a declarat că va veni în Ghencea să încerce să plece cu puncte şi să le pună probleme steliştilor: "Jucăm cu campioana, cu cea mai bună echipă din campionat. Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar cum am făcut şi pînă acum, vom juca la fel, nu vom merge să ne apărăm, vom merge să jucăm ce am jucat şi pînă acum. Fiecare antrenor îşi doreşte să cîştige fiecare meci, la fel îmi doresc şi eu. Important va fi ce vom arăta în teren, cît curaj vom avea şi să rezolvăm rapid lucrurile".

INBOX:
- Chiar dacă cel mai ieftin bilet costă 5 lei, doar puţin peste 2.000 de bilete s-au vîndut pentru meciul din această seară. Cea mai slabă audienţă pe Ghencea a fost înregistrată la partida cu Viitorul, 4.000 de spectatori.
- Claudiu Keşeru despre arestarea lui MM: "Am fost şocat în acea zi! Cînd am auzit vestea, am început să butonez netul ca să găsesc o dezminţire. Nu putea fi adevărat! Peste tot erau însă breaking news-uri cu cei opt condamnaţi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blue_sky
blue_sky  •  15 Martie 2014, 11:34

Acum daca este la parnaie, o sa faca si Steaua niste transferuri utile.MM numai ciurucuri a adus de cand e manager.

d_3amon
d_3amon  •  15 Martie 2014, 11:22

tranferuri marca mimi puscariasul

forumeer
forumeer  •  15 Martie 2014, 10:16

Ati putea sa spuneti si de unde ati luat poza... Fan Steaua TV. Cu placere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close