FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE

"Avem rozătoare în vestiar, dar așa a fost!" // FCSB reacționează după scandalul de la echipă! Ce spun MM, Reghe și cei doi jucători despre bătaia de la antrenament

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 11:21

Florin Tănase și Sulley Muniru, jucătorii FCSB s-au bătut la un antrenament al echipei roș-albastre, incident prezentat în Gazeta Sporturilor de astăzi. Vezi detalii.

La conferința de azi, FCSB a fost reprezentată de ambii jucători, alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf și de managerul sportiv Mihai Stoica. Cei patru au confirmat că a existat un conflict și au explicat ce s-a întâmplat la FCSB.

"A fost un incident. Eu nu am nimic de ascuns. A fost un incident și a trebuit să iau o decizie. L-am trimis pe Muniru acasă doar pentru un meci. Pentru mine, el a fost bolnav.

Acum este în lot. În continuare, Sulley este un jucător important și voi conta pe el. A fost un moment neplăcut, dar totul a ieșit bine. Sper ca el și Tănase să fi învățat ceva din asta", a spus Regehcampf la conferința de presă.

"Nu negăm că a fost un incident între Tănase și Muniru. Dar asta se întâmplă la fiecare echipă. Noi suntem înconjurați de pereți de sticlă, suntem Steaua și se află tot. Avem și noi micile noastre rozătoare în vestiar", a declarat și Mihai Stoica.

"A fost ceva legat de fotbal. Mereu ne contrăm după antrenament. M-am contract cu Moke și Tănase de multe ori. Ne mai certăm după meci. Acum nu este nicio problemă. Eu nu mă simțeam bine, iar antrenorul a zis să mă duc acasă", a spus Muniru.

 "A fost un schimb de replici. Dar este normal. Totul a pornit de la fotbal, de la o miuță. Nu mai este nicio problemă" Florin Tănase

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
valentinn10
valentinn10  •  08 Aprilie 2017, 17:12
Postat de mannecken pe 08 Aprilie 2017, 14:57

...rumegatoare :)

Cred ca a vrut sa spuna ,,***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  08 Aprilie 2017, 15:39

"Totul a pornit de la bărbați" ... bine ca n a plecat de la bărbați...

mannecken
mannecken  •  08 Aprilie 2017, 14:57
Postat de moshu_shukaru pe 08 Aprilie 2017, 13:28

"Avem și noi micile noastre rozătoare"...Cred că a vrut să spună "micile noastre erbivore".

...rumegatoare :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează