FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avertismentul lui Borcea: "Să n-ajungem precum Poli şi Ştiinţa!"

Cristi Borcea a renunţat anul trecut la acţiunile sale de la Dinamo
Cristi Borcea a renunţat anul trecut la acţiunile sale de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 ianuarie 2013 19:33

Cristi Borcea a mărturisit că nu este interesat să revină prea curînd printre acţionari, le cere fanilor să fie alături de aceştia şi de echipă pentru a salva clubul şi crede că Ţălnar poate construi o supergeneraţie în Ştefan cel Mare.

- Domnule Borcea, v-aţi întors în România, urmează să reveniţi în acţionariatul şi în conducerea lui Dinamo?
- Am spus că voi ajuta Dinamo ori de cîte ori se va afla la ananghie, chiar şi financiar, însă acum clubul are nişte acţionari care cred că nu vor lăsa gruparea să se ducă de rîpă. Ca să răspund, deşi mă repet, nu mă gîndesc să revin ca acţionar la Dinamo. Am alte probleme personale, particulare, pe care trebuie să le rezolv, mă concentrez pe ele.

- Ar fi o dramă ca Dinamo să nu ajungă la vară în cupele europene?
- Nu-mi plac tragediile, deşi pe unele le-am trăit live, dar eu cred că echipa se poate califica în Europa. Îl cunosc pe Cornel Ţălnar, a făcut mereu minuni pe termen scurt la Dinamo, probabil va face şi acum ca-n urmă cu 15 ani, cînd a contribuit la crearea unei generaţii de lux a clubului, cu Hîldan, Petre, Niculae, Mihalcea, Tararache, iar echipa sudată atunci a dominat România în perioada 2000-2005.

- Ce le-aţi transmite lui Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă?
- Succes! Toţi dinamoviştii adevăraţi trebuie să facă front comun să ajute clubul, fiecare cît poate. Un stimulent trebuie să vină şi dinspre suporteri. Poate am greşit şi eu că i-am obişnuit cu mari rezultate, cu trofee, dar ei trebuie să-i susţină pe actualii şefi, pe jucători. Pînă la urmă, chit că le plac sau nu, Badea şi Negoiţă dau bani pentru Dinamo. Ar fi o catastrofă ca un club de talia lui Dinamo să ajungă precum Timişoara, Craiova sau Rapid.

- O să vă uitaţi la dubla Steaua - Ajax în primăvara Europa League?
- Pricep unde baţi, nu ştiu, ăsta e răspunsul. Oricum, Steaua are şansa a doua, totuşi, mulţi sînt de acord cu mine, nu cred că prinde şi "dubla" cu Chelsea.

- Cu cine veţi ţine?
- Cu cei care au culorile alb şi roşu. Aşa m-au învăţat ai mei de mic.

"Am citit că jucătorii mă aşteaptă, le mulţumesc pentru încredere, dar ei trebuie să fie concentraţi la Dinamo de acum şi să se salveze pe ei, dar şi clubul, fiindcă depind unii de ceilalţi" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

"Cu pregătirea lui Ţălnar, făcută de jucători ca la carte, Dinamo va reveni în primăvară ca voinicul din poveşti" (Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (34)
manu.
manu.  •  28 Ianuarie 2013, 16:43

iti doresc din tot sufletul sa ajungi acolo unde ti-e locul: la ,,mititica''

alecs
alecs  •  28 Ianuarie 2013, 16:41

Numai ca la falimentul lui dinamo nu se va auzi decat un fss incet pentru ca nu au fani care sa ii planga soarta spre deosebire de Craiova si Timisoara

nellutzu
nellutzu  •  28 Ianuarie 2013, 14:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stimate domn ... Daca tot nu ai ce face ca Steoaia e plecata in cantonament te sfatuiesc sa te duci sa te impusti si sa comentezi la articolele despre ciobani si oi ... Daca nu vin suporterii la stadion nu inseamna ca nu mai sunt suporteri ci pur si simplu au ceva impotriva celor care conduc , iar asa isi arata ei nemultumirea ... Un suporter adevarat nu este cel care urla aiurea ca d-voastra pe aici ci cel care are rosu / alb in sange ... FCD in ADN !!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează