FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Axente la solduri » Primul sosit în vară va fi primul plecat în iarnă

Axente n-a avut nici o şansă în lupta pentru Dănciulescu, Ţucudean, Andrei Cristea şi Alexe
Axente n-a avut nici o şansă în lupta pentru Dănciulescu, Ţucudean, Andrei Cristea şi Alexe

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 22:17

Bonetti e nemulţumit de randamentul atacantului adus de la Timişoara şi a transmis conducerii că, din iarnă, acesta poate fi vîndut.

Mircea Axente a pierdut încrederea lui Dario Bonetti imediat după partida din Cupa României, cu Voinţa Sibiu (2-1), cînd a jucat 60 de minute şi a ratat din toate poziţiile, cea mai mare oportunitate fiind irosită din numai 6 metri.

Atacantul de 25 de ani a bifat 6 meciuri pentru "cîini" în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind să marcheze o dată, în victoria din prima rundă, la Severin (2-1). De atunci, nu s-a mai lipit la gol nici măcar la formaţia secundă, unde a fost trimis frecvent de italian. Dario e nemulţumit de randamentul său şi le-a transmis şefilor că din iarnă Mircea poate fi vîndut sau împrumutat undeva unde să evolueze constant.

Axente a simţit pe propria-i piele că nu este dorit în Ştefan cel Mare, încasînd doar 5.000 de euro din totalul de 20.000 de euro, reprezentînd bonusul la semnătură, şi doar un salariu din iulie pînă în prezent!

3 şuturi pe poartă a reuşit Axente în acest sezon, fiind sub Ţucudean (10), C. Munteanu (6) şi Curtean (4)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bonetti va fi amendat
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat ieri că Dario Bonetti va fi sancţionat deoarece refuză să dialogheze cu presa la finalul meciurilor: "Am să trimit o hîrtie şi va fi amendat drastic domnul Dario Bonetti. În contractul cu televiziunile e stipulat ca antrenorul principal să vină la conferinţele de presă. Am să solicit secretarului general să sesizeze Comisia de Disciplină".

Inbox:
- Ionel Dănciulescu e liderul meciurilor disputate în Liga 1, cu 491 de apariţii. Ieri, site-ul UEFA i-a dedicat un amplu reportaj atacantului de 35 de ani.
- Dinamoviştii au 7 fotbalişti convocaţi la loturile naţionale: Luchin şi Grigore la "naţionala" mare, Filip, Buia şi Lemac la Under 19, Koulibaly la Burkina Faso şi Naumovski la Macedonia.
- Dinamo a scos la vînzare pachete de bilete pentru partidele cu Bistriţa şi Rapid, cei care vor profita de ofertă urmînd să aibă parte de reduceri între 10 lei şi 310 lei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
florinch
florinch  •  12 Octombrie 2012, 10:16
Postat de maccarone2006 pe 10 Octombrie 2012, 17:01

Foarte bine,sa plece toate petardele de jucatori de la Dinamo,urmatorii pe lista ar fi:Rus,Koulibaly,Homei,Galcev,Scutaru,Pulhac,Grigore... Si mai sunt cativa. Iar cei enumerati mai sus inlocuiti cu Albert,Lemac,Filip,Burnea,Rafi,Buia,Dobrosavlevici si atunci ne batem la retragadare,dar macar se schimba ceva..

Si cu cine vei mai juca?Alti jucatori mai de Doamne-ajuta nu vor fi adusi pentru ca nu sunt bani.

florinch
florinch  •  12 Octombrie 2012, 10:14

Axente este mult peste "Axinte"(Alexe) numai ca lui nu i s-a dat posibilitatea sa joace.Macar el a ajuns in pozitie de finalizare,nu ca Alexe care doar daca i se da pasa precum i-a dat-o Danciu la Medias inscrie. Spre deosebire de Alexe,Axente are si dribling,sta si bine pe picioare,fiind mult mai puternic decat Alexe.Eu cred ca, la foamea de bani de la Dinamo,daca Axente ar fi folosit mai mult ar deveni mai interesant si mai profitabil la "export" decat Alexe,cel care, dupa parerea mea, va ramane eterna speranta.

redbuldog
redbuldog  •  11 Octombrie 2012, 19:01

Axente e peste Danciu si Alexe, si ar fi foarte util ca prima rezerva in atac..numai ca ,,zgarcioabele'' de creditori/actionari,procedeaza la fel ca si cu Kone..nu-l platesc si vor evolutii de exceptie..!?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează