FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Azi ar putea veni certificatul de transfer al lui Helder!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Coşmarul fundaşului dreapta s-ar putea încheia chiar astăzi, cînd ar putea ajung certificatul internaţional de transfer. Brazilianul ar putea fi trecut şi pe lista UEFA, astfel încît să evolueze contra croaţilor.

"S-a clarificat situaţia lui şi vom primi «cartea verde», aşa că şi el, şi Dănciulescu pot fi incluşi pe lista pentru dubla cu Hajduk Split", a declarat Badea. "Aş fi extrem de fericit, de-abia aştept să văd acel certificat", a spus Helder, care s-a antrenat de luni cu prima echipă

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
dogmario
dogmario  •  28 Iulie 2010, 20:39

Oricum este mai bun ca solutiile care le avem acum. Sunt convins ca nea Ando va sti sa scoata ce e mai bun de la el si sa ne fie de folos in acest sezon!!! Hai Dinamo!!!

meddd
meddd  •  28 Iulie 2010, 13:04

since nu vad ce vedeti voi asa de bun la helder...in afara faptului ca are viteza nu are nimik..nu stie unde sa stea in teren!..e varza din pct asta de vedere...daca era asa de bun stati linistiti ca vedea andone asta la antrenamente si il baga titular!!...dar ce sa intelegeti voi...treziti-va cine mai bun la antrenamente si cine se pregateste mai bine joaca titular!!..si daka va dati asa de dinamovisti nu ar trebui sa mai criticati echipa si selectia facuta de andone!!

tatutzu
tatutzu  •  28 Iulie 2010, 12:40

://www.dinamomania.ro/articol.php?aid=19248

Vezi toate comentariile (7)
Comentează