FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Azi se decide! » Costel Gâlcă află dacă îl va mai putea folosi pe Giedrius Arlauskis

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 00:09

Steaua află dacă se va mai baza pe Arlauskis, în urma unei noi runde de negocieri cu lituanianul.

Serialul tratativelor dintre Steaua şi Arlauskis se va încheia astăzi, cu etapa finală. Argăseală şi Leonid Istrati, impresarul portarului, vor discuta despre posibila colaborare din sezonul viitor. Dacă negocierea n-o să aibă succes, internaţionalul lituanian nu va mai fi folosit pînă pe 30 iunie, data scadenţei contractului.

Campioana l-a utilizat tot mai mult în ultima vreme pe tînărul Cojocaru, un goalkeeper în vîrstă de 19 ani care ar putea deveni titular de bază şi pentru stagiunea următoare, inclusiv în preliminariile Champions League.

Arlauskis cîştigă 20.000 de euro lunar din actualul acord cu Steaua şi ar fi nevoie de o majorare pentru a-l convinge să prelungească. Balticul a devenit deja interesant şi pentru alte cluburi.

"Am avut o propunere concretă din Rusia, dar Arlauskis exclude acel campionat, din cauza experienţei nefericite pe care a avut-o la Rubin Kazan, unde în patru ani a apărat foarte puţin", a declarat Istrati. Udinese e o posibilă destinaţie pentru lituanianul în vîrstă de 27 de ani.

2,5 milioane de euro constituie valoarea lui Arlauskis de pe transfermarkt.de. Steaua îl pierde gratis dacă nu-l convinge azi să semneze prelungirea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mariusjohnel
mariusjohnel  •  06 Martie 2015, 12:30

In principiu sunt de acord cu ideia ca sa nu mai fie folositi cei care nu sea prelungit contractul cu steaua,deoarece antrenorul trebue sa-si pregateasca echipa pru la vara,prtu ca la vara nu mai este timp sa omogineze echipannui niciun bai se pregatesc dar nu vor fi folositi.multumesc.

mushu23
mushu23  •  06 Martie 2015, 11:27
Postat de radianu pe 06 Martie 2015, 10:01

De ce sa nu-l foloseasca daca este platit? Oierule nu fi idiot!

iti spun eu de ce sa nu il foloseasca. daca il foloseste, arla joaca si apoi se transfera si pleaca.asa daca nu il foloseste, joaca Cojocaru, prinde experienta si meciuri in picioare, pentru ca la anul sa fie titularul Stelei.Un astfel de jucator tanar, oricat de bun ar fi, nu poate intra asa dintr-o data sa fie titular.Asa sa joace meci de meci, sa castige campionatul, Cupa si Cupa Ligii din postura de titular, sa fie titular in derby cu Dinamo si Rapid si Petrolul, si astfel va creste.Pe Steaua o intereseaza vitorul ei si sa isi creasca portarul ei, nu viitorul lui Arla, care sa stea sa joace ca apoi sa se transfere el la mai bine.cam asta ar fi, si nu mi se pare nicio prostie cum se face

radianu
radianu  •  06 Martie 2015, 10:01

De ce sa nu-l foloseasca daca este platit? Oierule nu fi idiot!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close