FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Azi se joacă Petrolul - Pandurii » Jucătorii celor două eurofantastice vor să impresioneze: ”Va fi show!”

Toamna trecută,
Toamna trecută, "lupii" i-au devorat pe olteni la Ploiești, administrîndu-le un 4-0 fără replică

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 21:08

Meci strălucitor la Ploieşti, diseară, între două formaţii ce au fotbalişti precum Hamza, Matulevicius, fiecare cu cîte trei goluri în ultimele două meciuri, campionat şi Europa League, Eric, omul cu pasele şi cu show-ul, Dan Nistor, Grozav, Teixeira sau Mustivar.

"Mergem la Ploieşti să învingem într-o partidă cu două echipe frumoase şi spectaculoase. Pe teren va fi show. Sîntem într-o formă bună, visăm şi la grupele Europa League, dar şi la un campionat fulminant", a spus brazilianul Eric.

"Un punct ar fi bun cu Petrolul. Nu vrem să ne facem de rîs. Ambele formaţii vor fi obosite, adversarii după drumul din Feroe, iar noi am venit cu autocarul la Ploieşti, însă cred că va fi un meci spectaculos. Anul trecut am pierdut ambele partide cu «lupii», acum vrem să schimbăm tradiţia", a comentat Nistor.

Se teme de DNA
Marin Condescu va fi convocat astăzi la DNA, acuzat fiind de prejudicii aduse Complexului Energetic Oltenia, dar şi privind implicarea acestuia în finanţarea echipei de fotbal. Întrebat fiind, ieri, dacă se teme să nu fie reţinut astăzi, preşedintele gorjenilor a replicat: "Mă aştept la orice din partea celor de acolo".

7-1 a fost scorul general al celor două victorii ale Petrolului în faţa Pandurilor în sezonul precedent: 4-0 şi 3-1

"Lupta la titlu va fi mai strînsă, eu sînt convins că nu va mai fi ca anul trecut, cînd Steaua s-a desprins rapid. Ne e gîndul la meciul cu Pandurii, trebuie neapărat să învingem, apoi vorbim şi despre Vitesse" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

580716-petr-pand.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
agb87
agb87  •  29 Iulie 2013, 16:26
Postat de cezarzng pe 29 Iulie 2013, 12:59

Petrolul - Pandurii o sa fie cel mai spectaculos derby din campionat, dupa parerea mea, joaca cel mai frumos fotbal din Romania! Deseara vreau sa vad spectacol! si asa sa fiu rautacios pe final: Va rupe Pandurii!

Bine, dar sa nu ne rupeti la fel de rau ca anul trecut!

lau72
lau72  •  29 Iulie 2013, 15:52
Postat de cri5ti pe 29 Iulie 2013, 12:24

cika eurofantastice...ce echipe au eliminat pandurii si petrolul....niste pescari in feroe si niste estonieni beti

Ce tare esti vere ! si Varzar Scopje cine e ? pe aia ii batea si Viitorul ! mai varule nu ar fi mai bine sa joace steaua 1 cu steaua 2 ? poate asa sunteti si voi multumiti , sau alege tu din astea 17 din liga 1 care sunt satelitii stelei si jucati numai voi frate , muuulta sanatate !

lupul46
lupul46  •  29 Iulie 2013, 13:07
Postat de cezarzng pe 29 Iulie 2013, 12:59

Petrolul - Pandurii o sa fie cel mai spectaculos derby din campionat, dupa parerea mea, joaca cel mai frumos fotbal din Romania! Deseara vreau sa vad spectacol! si asa sa fiu rautacios pe final: Va rupe Pandurii!

Si cum nu e frumos sa fii rautacios, va rupe Petrolul! :D

Vezi toate comentariile (11)
Comentează