FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Azi se reunesc gorjenii » 3 jucători noi la vizita medicală şi alţi 3 pînă la plecarea în cantonament

Articol de - Publicat luni, 08 iunie 2015 11:13

 Lotul celor de la Pandurii Tîrgu Jiu se reunește în această după amiază la Bucureşti.

Gorjenii vor sta întreaga săptămînă în Capitală urmînd să plece, sîmbătă, în Olanda pentru efectuarea unui stagiu de pregătire care va cuprinde mai multe meciuri de verificare. La primul apel de după vacanţă vor răspunde prezent şi trei jucători noi.

Vali Munteanu a semnat încă din iarnă cu Pandurii, dar a fost împrumutat la Academica Argeş Piteşti. Portarul David Lazar revine de la FC Botoşani, în timp ce Alexandru Ciucur se întoarce la Tîrgu Jiu după ce a fost împrumutat la CSMS Iaşi.

Pînă la plecarea echipei către Olanda, Iordănescu va avea la dispoziţie cel puţin alţi trei jucători noi care se află în tratative cu clubul condus de Narcis Răducan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
benaflek
benaflek  •  24 Iunie 2015, 12:34

antrenorcand au de gand sa si angajeze astia?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează