FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Azi se votează propunerea de dezafiliere a Craiovei » Mititelu: "Sandu îşi caută complici!"

Mititelu l-a atacat din nou pe Mircea Sandu
Mititelu l-a atacat din nou pe Mircea Sandu

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 23:19

Adunărea Generală votează astăzi propunerea de dezafiliere a Universităţii Craiova. Dacă nu se întruneşte cvorumul, decizia Comitetului Executiv de vara trecută se anulează.

La o zi după comemorarea lui Ion Oblemenco, fanii Universităţii Craiova vor sta din nou cu sufletul la gură. În Adunarea Generală a FRF, programată azi, se va lua o hotărîre definitivă în cazul dezafilierii clubului din Bănie. "Din punct de vedere juridic, decizia de luni este nulă. Nouă ni s-a refuzat dreptul la apărare, nu vom participa la şedinţă", a declarat finanţatorul oltenilor, Adrian Mititelu.

Oficialul craiovean l-a atacat şi pe preşedintele Federaţiei: " Mircea Sandu încearcă să îşi atragă complici, să îi păcălească pe ceilalţi membri, pentru a le pasa responsabilitatea".

Federalii se tem că votul de astăzi nu va mai avea loc, existînd zvonuri că acesta va fi anulat din cauza lipsei de cvorum. Pentru ca decizia să fie legală, trebuie să fie prezenţi cel puţin 180 din cei 260 de membri, iar soluţia să fie validată de 120 de "afiliaţi". În caz contrar, dezafilierea votată în august anul trecut de Comitetul Executiv devine nulă. Iar ulterior se va stabili în ce eşalon va evolua U Craiova din toamnă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
microbistpursange
microbistpursange  •  14 Mai 2012, 14:43
Postat de peryfery pe 14 Mai 2012, 14:32

fratilor e groasa deja e ceva personal la tipu asta mircea sandu care se crede buricu pamantului,mai bolnavule care esti lasa craiova in pace i-ati labele unsuroase de pe ia si aseazo und ii este locul ,tu chiar nu intelegi ca esti depasit de situatie

Luna viitoare expira mandatele lui Daniel Morar DNA și al Laura Codruta Kovesi și numai noul ministru al justiției poate face propuneri. Cum vor fi schimbați DNA va trimite tot lotul MAFIEI FRF în instanta ca inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu și la prima ședință judecătorii vor suspenda pe hoții ăștia din funcții. _________________________________ Universitatea Craiova nu moare când vor mafioții FRF. Frânghia e lor este aproape de gat și azi prin decizia asta și-au semnat singuri condamnare la ani grei de pușcărie.

peryfery
peryfery  •  14 Mai 2012, 14:32

fratilor e groasa deja e ceva personal la tipu asta mircea sandu care se crede buricu pamantului,mai bolnavule care esti lasa craiova in pace i-ati labele unsuroase de pe ia si aseazo und ii este locul ,tu chiar nu intelegi ca esti depasit de situatie

radufansteaua
radufansteaua  •  14 Mai 2012, 14:06

hai CRAIOVA!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează