FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Băcilă abia aşteaptă să joace din nou fotbal: "Sper să revin în aprilie"

Băcilă (28 de ani) trage tare să prindă măcar cîteva meciuri oficiale în sezonul de primăvară (Fotomontaj GSP)
Băcilă (28 de ani) trage tare să prindă măcar cîteva meciuri oficiale în sezonul de primăvară (Fotomontaj GSP)

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 22:26

Cosmin Băcilă a făcut ieri prima alergare la trei luni şi jumătate de groaznica accidentare provocată de Gardoş şi e optimist că va mai juca în acest campionat.

- Cosmin, cum te mai simţi?
- Ha, ha! Ce coincidenţă, tocmai am terminat prima alergare după aproape patru luni de pauză. Acum sînt la Roma, la clinică, şi medicii mi-au zis să nu mă grăbesc, de-abia la sfîrşitul lui martie voi fi apt sută la sută. Din aprilie sper să intru chiar la joc! Mă bucur tare mult că am revenit şi că mi s-a refăcut musculatura, acum trebuie să se sudeze bine şi oasele.

- Ce-ţi aminteşti din meciul cu Steaua?
- Accidentarea (rîde). Îmi amintesc cum mi-a trosnit piciorul la acel clinci cu Gardoş... S-a auzit ca şi cum ai lovi o ţeavă cu un topor. A fost groaznic!

- Ai mai ţinut legătura cu Gardoş?
- Nu am mai vorbit cu Florin. El are treaba lui, eu pe a mea. Dar să ştii că nu am fost niciodată supărat pe el. Am fost necăjit pentru ce mi se întîmplase mie, pentru că ar fi putut evita totul, dacă era mai atent. Asta a fost să fie, ce să fac?! Să îi iau gîtul băiatului?! (rîde) Îmi pare rău că a fost suspendat, dar mai rău îmi pare de mine. Eram vînă! Oricum, am avut susţinerea tuturor de la club şi asta m-a întărit.

- Ce îţi doreşti de la 2012?
- Să revin cît mai repede şi să fiu sănătos! Mi-e dor de coechipieri şi de fotbal! Sînt sigur că voi reveni în forţă şi vom reuşi să ne clasăm pe primele locuri.

"Mi-a fost foarte greu, trebuie să treci prin asta ca să realizezi cum e să nu poţi merge" (Cosmin Băcilă, mijlocaş Pandurii)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează