FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bad Boys II » După transferul lui Timo Gebhart, oficialii campioanei au bătut palma şi cu Tamaş

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2016 00:00

Steaua se pregăteşte de încă un transfer! Gabi Tamaş şi-a reziliat aseară contractul cu Cardiff City, unde nu a jucat nici un minut în campionat, iar Anamaria Prodan l-a convins să se întoarcă la Steaua.

"Au existat mai multe runde de negocieri cu Gigi Becali. Iniţial, acesta n-a fost de acord cu revenirea lui Tamaş din cauza problemelor din trecut, dar la insistenţele lui Reghecampf, patronul a acceptat pînă la urmă ca acesta să revină! Gabi a plecat deja din Anglia şi urmează să ajungă la Bucureşti, iar în cel mai scurt timp va pleca în cantonamentul Stelei din Antalya", spun sursele ziarului.

Imediat după ce patronul a dat OK-ul pentru readucerea fundaşului central de 32 de ani, Anamaria Prodan l-a sunat pe fotbalist, iar acesta a fost de acord cu propunerea Stelei. I se va oferi un contract valabil pentru 6 luni cu prelungire din partea clubului pe încă doi ani. Salariul va fi de 15.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mic decît în primul său periplu la Steaua. Tamaș, care a cîștigat trei trofee cu Steaua în sezonul trecut, titlul de campion, Cupa României și Cupa Ligii, a acceptat imediat oferta campioanei și în zilele acestea este așteptat să înceapă antrenamentele sub comanda lui Reghecampf.

"Sînt mulțumit de randamentul băieților, dar nu mă interesează foarte mult rezultatele. Cred că sînt șanse să mai vină jucători în cantonament. Cred că vor mai veni unul sau doi jucători! Unul sigur vine!"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Tot mai speră la Ivan

În ciuda declaraţiilor pe care le face Andrei Ivan, prin care neagă varianta Steaua, transferul acestuia în Ghencea ar fi rezolvat în proporţie de 90 la sută. "Nu e vorba de tupeu, nu ştiu cum să vă explic... De mic visul meu a fost să joc la Craiova, tatăl meu ţine cu Universitatea şi nu aş vrea să joc în România la altă echipă. Nu ştiu dacă voi merge la Steaua, să vedem. Vreau să joc la Craiova pentru că pot ajunge la Euro şi de aici!", spunea fotbalistul după amicalul României cu Torpedo Kutaisi, unde a dat un gol şi-o pasă de gol. Ivan speră la un transfer la Espanyol sau Villareal, dar patronul craiovenilor, Mihai Rotaru, e nemulțumit că spaniolii vor doar un împrumut pe 6 luni, în timp ce Steaua ar plăti acum pentru un transfer definitiv.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
201.
201.  •  01 Februarie 2016, 17:38
Postat de nea_vanea.60 pe 01 Februarie 2016, 17:25

mai lipseste dodel ca sa avem cea mai interesata bodega din liga 1...

Esti specialist si-n fotbal nea vana cada numarul 60. Nu mai ai nimic de comentat despre Halep?Te-ai reprofilat?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Februarie 2016, 17:25

mai lipseste dodel ca sa avem cea mai interesata bodega din liga 1...

sapte_neti
sapte_neti  •  01 Februarie 2016, 11:11

După Bourceanu, Pintili sau neamțul cu 2 ani de pauză, se mai reîntoarce şi *** ăsta ? Din păcate îşi face Reghe echipă de play-out. Rebuturi peste rebuturi, moşi peste moşi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează