FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Badea în locul lui Badea! » Dat afară sîmbătă, reprimit ieri la echipă

Badea a condus antrenamentul de ieri.
Badea a condus antrenamentul de ieri.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2011 21:49

După ce luni au anunţat pe siteul oficial că au încheiat colaborarea cu tehnicianul, ieri, oficialii ”studenţilor” au vorbit de o strategie care să revitalizeze vestiarul :)

Ionuţ Badea a revenit ieri la "U" Cluj, după ce sîmbătă seara a fost dat afară. Finanţatorul Florian Walter l-a demis la telefon pe tehnicianul de 36 de ani imediat după înfrîngerea cu FC Vaslui (0-1), iar marţi l-a chemat la Bucureşti pentru a-i rezilia contractul.
Badea a jucat tare, a solicitat să-i fie achitate salariile, atît lui, cît şi colaboratorilor săi, pînă la finalul angajamentului, vara anului viitor. După 8 ore de negocieri, Walter, care voia să rezilieze contractul cu plata la zi, i-a propus lui Badea să colaboreze în continuare! Antrenorul a acceptat imediat şi ieri a condus şedinţa de pregătire a "studenţilor".

Banii vorbesc
Walter a optat să continue cu Badea pe banca tehnică după ce a aflat pretenţiile antrenorilor care ar fi putut să-l înlocuiască. Finanţatorul a negociat cu mai mulţi tehnicieni, toţi solicitîndu-i un salariu cel puţin dublu faţă de cel al lui Badea, plus buget de transferuri. Din lipsa banilor, "U" riscă să nu facă nici un transfer în iarnă. Eventualele întăriri la echipă depind de vînzarea "prinţului" Adrian Cristea.

Niculescu debusolat
Claudiu Niculescu, cel care asigura interimatul la "U" Cluj, a aflat de revenirea lui Badea marţi noaptea. Directorul sportiv Felix Grigore l-a înştiinţat că antrenamentul de a doua zi, programat de el la ora 11:00, a fost mutat la ora 14:00 de noul antrenor. Badea şi Niculescu au vorbit minute bune înaintea şedinţei de pregătire de ieri, între cei doi relaţiile fiind nu tocmai cordiale.

Nasser şi Tony s-au vindecat cu Badea ;)
La antrenamentul de marţi, condus de Claudiu Niculescu, mijlocaşul Nasser Menassel şi nigerianul Tony s-au dat loviţi. Cei doi s-au antrenat separat, lăsînd de înţeles că nu pot evolua duminică, cu CS Mioveni. Ieri, în schimb, atît Nasser, cît şi Tony s-au însănătoşit brusc, antrenîndu-se normal sub comanda lui Badea. Nasser Menassel a fost adus la "U" de Ionuţ Badea, în timp ce nigerianul Tony a fost titularizat de tehnician în detrimentul lui Niculescu.

"Să vă faceţi meseria mai bine"
La antrenamentul de ieri al "şepcilor roşii" au participat şi cîţiva suporteri care l-au abordat pe Ionuţ Badea la finalul şedinţei de pregătire. "Echipa nu mai joacă, mergem în jos", i-au spus fanii antrenorului. "Echipa joacă, dar lipsesc rezultatele", a răspuns Badea. "Fotbalul se joacă pe goluri. Golurile ne fac fericiţi. Trebuie să vă faceţi meseria mai bine", au încheiat suporterii conversaţia.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
woober
woober  •  20 Decembrie 2011, 19:43

@Sug- p..U.L..a La U-isti NOI CEI DE LA CFR BUDAPESTA SUNTEM NISTE ADUNATURI DE RETARDATI DE LA PERIFERIA CLUJULUI SI GARA SI NE PLACE MULT SA S..u Ge.M m P.uL..A ECHIPA NOASTRA CeFuRa MEREU SE MAI NUMESTE SI Ciuma Fotbalului Romanesc

fcpipera
fcpipera  •  15 Decembrie 2011, 09:45

ce echipe penibile are cluju`

fotbalfan
fotbalfan  •  15 Decembrie 2011, 03:11

ah, ce dezamagire!!!! nu mai sunt bani ? cum asa, ca se zicea ca anul viitor ucj se va bate la titlu! ah, ce dezamagire, speram sa fie o lupta dreapta intre concitadine la titlu anul viitor !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează