FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Badea "Nu vreau să depind de rezultatele altor echipe!"

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Pentru prima dată în acest retur, echipa antrenată de Ionuţ Badea se află deasupra liniei care trimite patru echipe în Liga a II-a. „Pentru mine este normal saltul de pe locul retrogradant, dar acest lucru este relativ, deoarece diferenţa faţă de celelalte echipe este mică. Important este să rămînem mai departe concentraţi şi să nu depindem de rezultatele altor echipe cu care ne aflăm în luptă pentru evitarea retrogradării”,  a spus tehnicianul.  

Daniel Stan vrea să continue seria rezultatelor pozitive din ultima vreme. "Meciul nostru cu Astra este unul dificil, cu mare miză în lupta pentru rămînerea în prima Ligă. Astra este o echipă bună, are un antrenor bun, dar noi sperăm să nu pierdem şi să legăm victoria din etapa trecută cu încă una. În lupta noastră pentru rămânerea în prima Ligă fiecare punct este important”, a spua atacantul Interului, Daniel Stan.

Internaţional Curtea de Argeş a urcat pentru prima dată în acest retur pe un loc neretrogradabil, poziţie pe care argeşenii sperăn să rămînă pînă la finalul campionatului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  14 Aprilie 2010, 16:57

forta inter, astra e o echipa tare dar cu putin noroc putem pleca chiar si cu 3 puncte. cu siguranta nici noi nici astra nu vom pica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează