FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Badea: "Obiectivul lui Andone? Reconstrucţie şi performanţă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că tehnicianul Ioan Andone, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea "alb-roşie", are capacitatea de a reconstrui acea echipă pe care o aşteaptă suporterii.

"Am promis că până la finalul lunii mai vom anunţa numele noului antrenor principal. FC Dinamo a ajuns la un acord cu Ioan Andone pentru un contract valabil pentru următorii doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Andone are două obiective la Dinamo: reconstrucţie şi performanţă! Ando ştie foarte bine ce înseamnă performanţă pentru clubul unde s-a consacrat că jucător şi antrenor. Sunt convins că Andone are capacitatea de a pregăti şi reconstrui acea echipă pe care suporterii o aşteaptă", a declarat Nicolae Badea, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii", citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
castro13
castro13  •  01 Iunie 2010, 18:12

O tampenie! Ce reconstructie cu Ando, care nu vrea sa scape de nici o lichea din lot?! Auzi la el: vrea sa-i revitalizeze pe Zicu si Ad. Cristea!? Ando este exact antrenorul cu care NU SE POATE FACE reconstructie. Tienti minte cum juca cu Semeghin si-l tinea pe Pulhac pe banca? Sau cum l-a ignorat pe Radu Stefan? Acum, veti vedea, va aduce numai jucatori consacrati, iar tinerii vor fi marginalizati, ca si pana acum. Doar trebuie sa "vopseasca" in continuare, nu?

 •  01 Iunie 2010, 17:52

DOMNULE ANDONE DACA INTRADEVAR VREI SA FACI RECONSTRUCTIE LA DINAMO PRIMA DATA VINDETII PE URMATORI JUCATORI;SCARLATACHE,PULHAC,RUS,MARGARITESCU,DOLHA,BOSTINA,MARIUS NICOLAE,CLAUDIU NICULESCU,ALEXE,GOIAN,ADRIAN CRISTEA;SI ADA VREO DOI PORTARI STRAINI,TREI FUNDASI,SI UN MIJLOCAS CENTRAL, HAI DINAMOOOOOOOOOO

hitman92
hitman92  •  01 Iunie 2010, 16:43

Cât timp frații Becali vor fi "sfătuitorii din umbră" NU se va face performanță, sau dacă se va face se va face cu mult greu şi nu foarte curând!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează