FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONAL-DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00

Badea: "Voi avea o emoţie aparte la revenirea la Piteşti"

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

 Pentru antrenorul Interului, Ionuţ Badea meciul cu Dinamo are o semnificaţie aparte: debutează la un meci pe teren propriu pe banca Interului, şi revine pe stadionul „Nicolae Dobrin” unde şi-a început cariera de antrenor. „Sigur că voi avea o emoţie aparte la revenirea pe stadionul din Piteşti, dar asta face parte din angrenajul psihologic al fiecăruia dintre noi. Trebuie să trecem peste toate aceste lucruri şi să jucăm ca un grup unit pentru a obţine un rezultat bun în meciul cu Dinamo”, spunea Ionuţ Badea.

 

"Pentru Dinamo presiunea este mult mai mare”

 

„Pentru Dinamo este presiunea mult mai mare. Dacă noi mai putem pierde câteva meciuri, cu 6-7 victorii ne putem salva de la retrogradare, Dinamo nu-şi permite să piardă puncte dacă vrea să câştige campionatul. Faptul că vor în tribune foarte mulţi susţinători dinamovişti este o încărcătură psihică negativă pentru echipa noastră”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2010, 17:13

Forza Inter! Forza Viola! hai sa-i batem pe caini!!!

 •  26 Februarie 2010, 09:34

te vom sustine, reprezinti fotbalul argesean iar pupicu.ristii lui penescu. pietstenii sunt cu tine, doar sa pui suflet la echipa, atat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează