FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Bagheta trece la Patriţiu Abrudan » Fostul asistent FIFA preia delegările la Liga 1

Patrițiu Abrudan este în prezent și director regional la Banca Transilvania
Patrițiu Abrudan este în prezent și director regional la Banca Transilvania

Articol de - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 23:21

"Vicele" Deaconu se va ocupa de observatorii de la primele două divizii, fiind deposedat de responsabilitatea desemnării brigăzilor la L1.

Numirea lui Kyros Vassaras în fruntea CCA aduce şi primele mutări în funcţionarea comisiei. Iar cea mai importantă îl vizează pe Alexandru Deaconu, căruia i s-a luat responsabilitatea supervizării delegării arbitrilor de la Liga 1.

Odată cu prima rundă din "A", misiunea va trece în sarcina lui Patriţiu Abrudan, care va împărţi brigăzile de la Cluj, unde locuieşte şi activează ca director regional la Banca Transilvania. Vicepreşedintele Alexandru Deaconu se va ocupa de delegarea observatorilor.

Sursele Gazetei susţin că numele lui Abrudan s-a aflat la un moment dat în calcul chiar pentru şefia comisiei, dar fostul asistent FIFA a declinat oferta. "N-a dorit să se rupă de jobul său de la bancă, unde are stabilitate şi siguranţă, spre deosebire de un post în fruntea CCA, care azi e, mîine nu mai e", explică un federal.

În rest, delegările "centralilor" la "B" trec sub pixul lui Cornel Sorescu, de Liga a 3-a se va ocupa Dan Berbecaru, în timp ce Cristi Nica, proaspăt cooptat în CCA, va avea în grijă asistenţii de la eşaloanele doi şi trei.

79 de "centrali" şi asistenţi s-au aflat pe lista CCA la cursul de instruire al arbitrilor din lotul naţional, desfăşurat săptămîna trecută la Cheile Grădiştei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bibiloiu
bibiloiu  •  22 Iulie 2014, 13:58

In romania nu mai exista oameni corecti Tot timpul min toate qactivitatile se schimba un hot cu altul POPOR DE MANA A 7-A .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Iulie 2014, 11:23
Postat de valiza.epo pe 22 Iulie 2014, 09:18

Asta e o veste proasta pentru Steaia. Si buna pentru fotbalul romanesc!

Corect !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Iulie 2014, 11:22
Postat de botizann pe 22 Iulie 2014, 09:23

Uite ba ce bine merg partidele in fotbal ... Burleanu omul lui Basescu , cu Abrudan membru spagar important la PSD Eu ma interb cand poate asta sa faca atatea job-uri ... Si la BT si in arbitraj ...

De ce crezi ca e atat de complicat sa delegi niste arbitri , tinand cont de unele lucruri, dar fiind obiectiv ! Ai 20 de arbitri si ii rotesti fara sa fie unul la lo echipa mai mult de 3-4 ori pe sezon, cand sunt derby-uri pui pe cei cu experienta , fara conexini si parti pris-uri ! Si tu poti face asta de acasa ! Deaconu avea multe lucruri de care trebuia sa tina cont si de aia parea complicat !!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează