FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bakaj a retrogradat la salariu mai mare! » Mijlocaşul va cîştiga mai mult la Cernomoreţ Odessa

Bakaj a fost adus ca o vedetă la Dinamo, dar nu a confirmat aşteptările
Bakaj a fost adus ca o vedetă la Dinamo, dar nu a confirmat aşteptările

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 20:22

Elis Bakaj va juca pînă în vară la Cernomoreţ Odessa, unde se va lupta să menţină echipa în prima ligă, dar va cîştiga aproape dublu.

Dinamo şi Elis Bakaj se pot declara mulţumiţi: ambele părţi au făcut o afacere profitabilă. Roş-albii s-au înţeles cu Cernomoreţ Odessa pentru împrumutul albanezului de 24 de ani pînă la 30 mai, în conturile "cîinilor" intrînd acum 85.000 de euro. În cazul în care Bakaj va confirma, ucrainenii îi pot activa clauza de transfer definitiv pentru 300.000 de euro!

Cernomoreţ, echipă aflată pe poziţia a 11-a în campionat, la nouă puncte de primul loc retrogradabil, are drept obiectiv menţinerea în prima ligă. Elis a plecat de la Dinamo, liderul Ligii 1, dar va fi mai bine plătit la Odessa. Pe lîngă 10.000 de euro încasaţi la semnătură, albanezul s-a ales şi cu un contract lunar de 15.000 de euro, adică aproape dublu decît în Ştefan cel Mare, unde cîştiga 8.000 de euro pe lună! Ucrainenii i-au pus la dispoziţie şi o maşină, dar şi un apartament a cărui chirie va fi plătită de club.

5 goluri a marcat Bakaj în cele 27 de partide jucate pentru Dinamo în Liga 1, din ianurie 2011 şi pînă în prezent

300.000 de euro a plătit Dinamo către omologii de la Tirana pentru transferul lui Bakaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
albanezul1
albanezul1  •  29 Februarie 2012, 16:10

dayro27, daca tu macar ai stii ce e aia scoala nu te confirmai ca prost de 100 de km departe! Serbi sunt popor care a venit in balcan si sa bagat intre populatia autoctona "Ilira" si populatia autooctona "Daca" Serbi au avut avantaje de la imperiu turc atunci otoman, unde regele serb a dat fiica lui ca o cu*** la un sultan (imperator turc) ca sa scape de rasboi cu ei. Si in perioada asta porfita teritori si din partea albaniei. Daca vrei sa vb in KG, Bakaj: 68kg Martinović (apropo se scrie fara "i" la sfarsit): 84kg Messi: 67kg Ia sa te vad facand comparatia unui serb cu Messi :))

albanezul1
albanezul1  •  29 Februarie 2012, 15:55

harison, uita-te mai bine la golurile date de bakaj, mai uitate si la jocul lui in general ca se te convigi Este evident ca site ce sa faca cu mingea si nu se speria cand are un adversar in fata cum fac in general majoritatea jucatorilor de la dinamo, paseaza mingea ca sa scape de ea. Eu zic ca Bakaj isi gasea loc frt usor in echipa daca il laseai sa joce. Dar pana la urma ma bucur ca a plecat de aici, pt ca liga asta romana a devenit un teatru si se vede nivelul la Champoins League.

albanezul1
albanezul1  •  29 Februarie 2012, 15:51

alegsandru, imi pare bine ca ai o parere buna despre albanezi dar vrea sa-ti zic ca arnaute un cuvant turcesc care inseamna fara religie, pt ca atunci majoritatea populatiei albaniei era cristiana, religie ce nu se potriva cu turcii fiind musulmani. Dupa moartea lui skanderbeg, albania a fost cucerita de turci si dupa legiile lor, populatia care schimba religia in musulmana nu mai platea cateva taxe, comparativ cu cei care pastreau religia cristiana.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează