FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Ilie Balaci: "Nu pot nici să confirm, nici să infirm oferta Craiovei pentru Bicfalvi" ;)

Eric Bicfalvi
Eric Bicfalvi

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a analizat prima parte a campionatului şi a mărturisit că oltenii se vor baza în continuare pe jucătorii proveniţi din propria pepinieră.

"Sînt de numai doi ani în România aşa că nu ştiu dacă Liga I a progresat sau nu în ultimul timp. Dacă nu erau cele două greşeli mari de arbitraj din tur, Craiova putea fi mai sus.

Nu ne interesează transferurile pentru că avem o echipă competitivă şi vom da în continuare credit jucătorilor crescuţi de noi. Nu pot nici să confim, nici să infirm interesul nostru pentru Bicfalvi. Nu am spus niciodată că ne tentează un jucător sirian, ci doar am insistat asupra calităţilor unor fotbalişti din ţările în care antrenat" a spus Balaci pentru gsp.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă din partea lui Adrian Mititelu pentru serviciile internaţionalului de tineret:

"Mititelu l-a vrut pe Bicfalvi, dar nu am vrut să i-l dau. I-am zis: « Bă Adriene, pe jucătorii tineri nu vreau să-i dau! »", a declarat Becali la televiziunea sportro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  15 Decembrie 2008, 16:07

el a avut in vedere de becali,ca a spus ca nu da jucatorii tineri,dar nici nu ii baga in echipa!

 •  15 Decembrie 2008, 15:35

alexino....numai vb de craiova...u probabil esti cu stoaia aja ca mai bn dai drumu acas`;) daca nici cr nu are tineri in echipa....

 •  15 Decembrie 2008, 14:30

pe jucatorii tineri nu-i dau dar nici nu-i bag in echipa! cum naiba sa creasca asa????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close