FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Balaci: "Sper să îşi revină Costea după accidentarea la genunchi, eu n-am mai putut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2010 00:00

Ilie Balaci a vorbit despre atacantul Craiovei, Florin Costea, şi grava accidentare pe care acesta a suferit-o la genunchi.

 

" Florin Costea sper să îşi revină şi să fie atent că un accident la genunchi nu este uşor. Sînt jucători care au revenit mult mai puternici după o accidentare de acest gen, dar sînt şi mai mulţi care nu au revenit niciodată", a Ilie Balaci pentru digisport.

Ilie Balaci s-a retras din fotbal la vîrsta de 28 de ani după ce a suferit o accidentare asemănătoare cu cea a lui Costea.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
star01
star01  •  26 Decembrie 2010, 11:21

daca,in "timpurile" alea Ilie beneficia de servicii medicale ca cele existente azi,CU SIGURANTA MAI JUCA CEL PUTIN 3-4 ANI LA NIVEL INALT!!

highlanderbt
highlanderbt  •  26 Decembrie 2010, 11:14

Ati vrut sa ziceti la 34 de ani... Din 56 pana-n 88 cati ani sunt??? Asa mai inventati interviuri....

mizzzerya
mizzzerya  •  26 Decembrie 2010, 07:37

nu o sa-si revina ...pacat sa-i multumeasca lui Mititelu care a avut pe masa 5 milioane euro+tva si a vrut 7 milioane cu doua luni inainte de accidentarea lui ...... inca un fotbalist nenorocit de "patron" .... Mititelu asta chiar nu realizeaza nivelul lui de inteligenta ???? Chiar confunda norocul cu priceperea ????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează