FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - DINAMO 2-3

Balaj a încins spiritele la Galaţi

Cristi Balaj, Balaj
Cristi Balaj, Balaj

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

"Centralul" băimărean a dat cu uşurinţă două penaltyuri şi nu l-a eliminat direct pe Andrei Cristea pentru un cot în figura unui adversar

Repriza secundă de la Galaţi a fost încinsă şi de deciziile lui Cristi Balaj. Băimăreanul a dat mai întîi un penalty pentru Dinamo la o fază în care micuţul Torje a căzut după un duel corp la corp cu Perendija. După 5 minute a pus mingea pe var şi-n celălalt careu pentru o ţinere de tricou abia sesizabilă a lui Moţi la Axente.

Deşi la ambele faze se găseşte acoperire regulamentară, impresia celor de pe stadion a fost că Balaj s-a pripit la lovitura de la 11 metri a dinamoviştilor, apoi s-a grăbit să-şi repare decizia.

Cristea joacă la Urziceni
Eroarea clară a "centralului" s-a consumat în minutul 81, cînd Andrei Cristea şi-a lovit un adversar cu cotul în figură, însă Balaj nu l-a eliminat direct, ci l-a trimis la vestiare pentru al doilea "galben".

Diferenţa este importantă. Golgeterul lui Dinamo va fi suspendat o singură etapă şi va sta în tribune la meciul de miercuri, cu CFR Cluj, în semifinalele Cupei. Dacă ar fi luat "roşu" direct, aşa cum se impunea, el n-ar fi putut juca două meciuri şi ar fi ratat şi derbyul din weekend-ul viitor, cu Unirea Urziceni. 

"N-a fost penalty la Moţi şi e păcat că un arbitru ca Balaj vrea să iasă în evidenţă"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"A fost vina mea pentru eliminare. Îmi pare rău că nu joc cu CFR Cluj"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
 •  25 Martie 2010, 20:03

Am fost si eu la meciul cu otelul galati-dinamo bucuresti si in a2-a repriza otelul a dominat.Bara lui Antal. Chiar daca otelul a pierdut eu zic dupa mine ca au fost mai buni,insa eu nu tin cu otelul ci cu steaua dar la acest meci am vrut sa castige otelul,facea 35 de puncte

otelarul_123
otelarul_123  •  23 Martie 2010, 12:56

Si ca sa ma bag putin intre razboiul dintre dinamovisti si stelisti ... in meciul otelul - dinamo dupa parerea mea nu trebuia dat penalty in niciunul din cele 2 cazuri , pe cand in meciul Steaua - Otelul trebuia dat penalty si eliminare la faza aceea din repriza a 2'a ! va acuzati de hotii, dar toate astea le faceti de dragul de a acuza pe cineva

otelarul_123
otelarul_123  •  23 Martie 2010, 12:54

Dezamagit rau de tot dupa meci ... nu stiu daca a fost blat sau nu, dar daca a fost...a fost unul extrem de reusit :( ... sunt argumente pro si contra unui blat si eu inclin sa cred ca Otelul este o echipa curata care nu face jocuri de culise ... Fortza Otelul ! sa luam punctele inapoi de la Medias !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează