FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ

Balauru invincibil din poarta mureşenilor

Balauru vs. Diabate
Balauru vs. Diabate

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 12:47

Portarul adus de la fotbal în sală nu a încasat nici un gol ca titular la Tg. Mureş!

FCM Tg. Mureş l-a adus pe Dragoş Balauru (21 de ani) de la Snagov, în această iarnă. Portarul a apărat bine la Snagov şi s-a aflat şi în vizorul italienilor de la Rimini, însă nu s-a consacrat în Liga a II-a, ci la fotbal în sală!

A jucat pentru Universitatea Alexandria, în liga secundă de futsal, păstrînd de aici reacţiile explozive care l-au făcut acum titular la FCM Tg. Mureş. Mai mult, Balauru nu a primit nici un gol în cele trei etape de cînd evoluează ca titular: 2-0 cu Bistriţa, 0-0 cu Mediaş şi 0-0 cu CFR. În faţa campioanei s-a remarcat scoţînd de două ori din faţa lui Sare, din poziţie unu la unu.

"Am vorbit cu el în dimineaţa meciului. Mă temeam că, după două meciuri bune, să nu vină un recul. Se întîmplă aşa ceva la jucătorii tineri. Dar, cu CFR, a fost sigur, concentrat, şi, iată, au trecut trei partide în care n-a încasat gol", l-a lăudat antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. Balauru a semnat în această iarnă un contract pe 3 ani cu FCM Tg. Mureş.

Fl. Dan obosit
Mijlocaşul Fl. Dan a fost schimbat în minutul 38 al meciului cu CFR Cluj (0-), cînd Sabău l-a trimis în teren pe George Petcuţ, şi el, ca şi Balauru, un nume necunoscut în Liga 1. Ultima dată, Petcuţ a jucat la Silvania Şimleul Silvaniei, fiind remarcat de mureşeni la un joc de Cupă, în toamna trecută. "Florin Dan a fost obosit, în contextul ritmului în care s-a jucat în ultima perioadă", a explicat Sabău.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează