FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, AZI, 20:30, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Bălgrădean: "Dacă nu batem pe Astra, am muncit degeaba!"

Bălgrădean a încasat numai 10 goluri în acest sezon, fiind cel mai în formă portar din Liga 1
Bălgrădean a încasat numai 10 goluri în acest sezon, fiind cel mai în formă portar din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2011 21:56

Roş-albii sînt supermotivaţi înaintea partidei cu Astra, întrucît riscă să piardă poziţia de lider dacă nu înving azi, la Ploieşti

Dinamo conduce în Liga 1 încă din etapa a doua, dar îşi poate pierde locul în fotoliul de lider dacă nu va lua toate punctele azi, cu Astra. "Cîinii" sînt motivaţi ca la un derby deoarece riscă să ruineze tot ce au făcut bun în această toamnă. "Sîntem supermotivaţi să batem Astra. CFR şi Rapid s-au apropiat ameninţător de noi, iar o victorie ne-ar aduce titlul de campioană de toamnă. Va fi un meci de luptă, pe un teren greu, dar în orice condiţii trebuie să învingem pentru că altfel ar însemna că am muncit degeaba sezonul ăsta", a spus Cristian Bălgrădean.

Cătălin Munteanu speră să îi ajute pe atacanţi să marcheze la Ploieşti: "Voi încerca să dau pase bune, sper să învingem. Astra este o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, însă avem nevoie de trei puncte după eşecul dureros cu Steaua. Sîntem pe primul loc de la începutul campionatului, ne stă bine sus şi nu vrem să coborîm de acolo!".

"Am avut un an bun, dar se putea şi mai bine dacă nu luam trei goluri cu Steaua. Încerc să nu mai iau gol la Ploieşti ca să avem un golaveraj bun"
Cristian Bălgrădean, portar Dinamo

"CFR şi Rapid sînt principalele contracandidate la titlu, echipe bune, cu jucători şi antrenori valoroşi. Poate veni din spate Steaua sau Vaslui, dacă va reuşi vreo patru victorii consecutive"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  11 Decembrie 2011, 14:11

astra e o echipa de mijlocul clasamentului, in mod normal Dinamo se va impune! nu va fi usor insa! pariez pe un gol al lui liviu ganea!

sorin72seb
sorin72seb  •  11 Decembrie 2011, 10:36

va spun si as vrea sa vedeti ca asa va fi cum a fost si in partidele precedente dintre cele doua echipe ,va castiga dinamo dintr-un penalty ,iar acel penalti se va da in urma unui hent in careu .

forumeer
forumeer  •  11 Decembrie 2011, 08:50
Postat de daemmon pe 11 Decembrie 2011, 03:11

traducere: a platit borcica degeaba arbitrii

Dinamo a fost mai mult dezavantajata decat favorizata in campionatul asta si asta ti-o spune un stelist care uraste dinamo... Mai urmareste si tu meciurile, ca am senzatia ca numai la gigel te uiti, dar fotbal ioc, ca majoritatea microbistilor mioritici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează