FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 2-2

Bălgrădean se apără: "Băiatul de la Pandurii a simulat"

Cristi Bălgrădean (22 de ani) a fost titular pentru
Cristi Bălgrădean (22 de ani) a fost titular pentru "cîini" împotriva gorjenilor

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 23:04

Bălgrădean, 22 de ani, s-a apărat ieri şi a spus că nu l-a acroşat pe Voiculeţ. Şi crede că el va apăra poarta "cîinilor" în continuare

- Cristi, cum a fost faza din minutul 85, cînd ai provocat penalty-ul la Voiculeţ?
- Corect spus este «faza cînd băiatul de la Pandurii, nu ştiu cine era, a simulat că l-aş fi faultat». Pentru că, vă spun sincer, nu l-am faultat, nu l-am împins, nu l-am accidentat! Am revăzut zeci de minute acea fază, dar nu se distinge bine, aşa că eu îmi spun părerea.

- Care e versiunea ta?
- El a venit din spate, mi-a luat faţa şi, cînd a simţit că mă apropii de el, a căzut ca secerat.

- Şi foştii portari ai lui Dinamo spun că s-a văzut lipsa experienţei. Chiar dacă n-ai faultat, n-ai fi avut voie să ataci acolo.
- Asta e, am 22 de ani, o să învăţ. Dar nu a fost penalty, asta mă doare pe mine, adică n-am faultat. Am avut ghinion şi eu, şi echipa. Dacă nu exista faza aia, dacă dădeam mai multe goluri... Mulţi de «dacă» şi, ştiţi cum e, «dacă» şi cu «parcă» se plimbau în barcă...Gata, a trecut, nu mai putem întoarce timpul înapoi şi trebuie să mergem să batem în Giuleşti!

- Eşti favorit în continuare ca titular. Te stimulează asta la vîrsta ta?
- Da, normal. Nu ştiu cine va apăra mai departe, doar domnul Andone ştie. Eu am încredere în mine, am capul pe umeri şi mă antrenez ca să fiu tot mai bun. Oricum, colegii m-au încurajat după meci pentru că şi ei au văzut că n-am faultat. Şi domnul Andone a fost alături de mine, să sperăm că va fi mai bine pe viitor.


"Grigoraş îi învaţă tot felul de trucuri"
Şefii dinamovişti au fost reţinuţi în a-l acuza pe arbitrul Comănescu pentru acordarea penalty-ului din minutul 85 pentru Pandurii. Au spus că reluările TV nu certifică foarte clar că Bălgrădean nu l-a atins pe Voiculeţ. Ieri, oficialii au făcut haz de necaz: "E şi «şcoala» lui Grigoraş, care ştie să-şi înveţe jucătorii tot felul de trucuri în careul advers. E chiar recunoscut pentru asta".

Citește și:

S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
Campionate
S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (5)
rhadoo99
rhadoo99  •  07 Martie 2011, 12:51

Sa joace Dolha

cristi_qx
cristi_qx  •  06 Martie 2011, 15:11

Un penalty de proasta amintire,care imi aduce aminte de un alt penalty primit contra lui Dinamo intr-un meci cu Rapid in care Pancu se calca singur pe picior si primeste penalty,asa si Voiculet,daca se urmareste faza cu atentie se observa ca el are piciorul drept in fata si cade pe spate. Poate explica cineva cum poate cade pe spate atata timp cat el este atacat in fata la picioare ?

spartandinamovist
spartandinamovist  •  06 Martie 2011, 09:31

Na fost penalty balgradean nici nu la atins ala sa agatat de el se vede ca a exersat la antrenamente grigoras cu ei asta ,singura vina a lui balgradean e ca nu trebuia sa atace decisv acolo era cu spatele ala poarta era in unghi in chis nu avea ce face ,vinovatii principali sint Rubio SI gRIGORIE CARE SAU OPRIT CA ALA SEMAFOR SE UITATAU CA VITEI ,TREBUIE NEAPARAT SCHIMBARI IN ATAC Paun cu Alexe VLAD MUNTEANU IN BANDA STINGA SI bACAJ IN MIJLOC , sa vazut dupa iesirea lui Danciulescu si a lui munteanu am avut 3-4 +un 11 m sa jucat fotbal si trebuie neaparat adusi fundasi stinga si centrali stoperi astia sint sub media campionatului pe care ii avem ...dar cineva nul lasa pe andone sa faca ech

Vezi toate comentariile (5)
Comentează