FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Bălgrădean şi Felgueiras, singurii jucători care au bifat toate minutele din acest sezon

Cristi Bălgrădean.
Cristi Bălgrădean.

Articol de , - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 20:07

Dinamovistul Cristian Bălgrădean şi braşoveanul Mario Felgueiras sînt singurii doi jucători din Liga 1 care au reuşit să bifeze toate minutele din sezonul în curs.

Cei doi jucători au fost titulari incontestabili la echipele lor şi nu au fost nici măcar înlocuiţi în cele 27 meciuri pe care le-au disputat în acest sezon.

Alţi doi jucători din Liga 1 se pot lăuda că au evoluat în toate cele 27 de partide, însă ei nu au fost integralişti. Este vorba despre dinamovistul Ionel Dănciulescu şi despre atacantul Valentin Lemnaru, care au bifat toate meciurile din acest campionat, dar au fost schimbaţi în unele partide.

În sezonul trecut a existat un singur jucător care a bifat toate meciurile în cele 34 de etape: portarul stelist Ciprian Tătăruşanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  25 Aprilie 2012, 08:28

Balgradean este un portar cu reflexe uluitoare,insa nu stiu de ce,nu-mi inspira (inca) incredere totala.Poate datorita plasamentelor slabe la lovituri libere,poate pentru ca ia cateodata niste goluri de incepator.Seamana foarte mult cu Moreru (caruia nu degeaba i se spunea Tete),cateodata parca doarme in poarta.Oricum baiatul asta creste de la meci la meci si chiar creste frumos.Va ajunge un portar mare,dar asta pe la 28-30 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează