FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Bălgrădean sigur pe forţa Băniei: ”Sînt sigur că vom juca într-o cupă europeană”. Ce probleme au oltenii

Articol de - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 17:53

Craiova vrea să bifeze al 5-lea meci fără eşec în campionat. CS Universitatea joacă duminică, de la ora 16:00, contra Concordiei, iar antrenorul Emil Săndoi se confruntă cu mari probleme, în special în zona defensivă.

Kay şi Izvoranu sînt accidentaţi, nerecuperabili, doar Silviu avînd şanse să mai joace pe acest final de 2014, Brandan este suspendat, iar Bawab şi Andrei Ivan sînt incerţi.

O posibilă surpriză în lot
"Avem nevoie de victorie şi vom face tot ceea ce depinde de noi ca să învingem. Aşteptăm cît mai mulţi suporteri la stadion, să fie alături de jucători. Joacă Universitatea Craiova, nu contează adversarul pe care-l întîlnim", a comentat Săndoi. "Avem fotbalişti ce pot compensa absenţa altora, dar sperăm să nu fim nevoiţi să facem improvizaţii. Mai avem un antrenament, apoi decidem lotul pentru acest meci. Este posibil să fie şi Cîrstea în lot, un tînăr inteligent, cu tehnică bună, cu o lovire excelentă a balonului, care va debuta în scurt timp la prima echipă".

"Concordia vine să se apere"
Şi Cristi Bălgrădean a dialogat cu ziariştii, afirmînd: "Ne aşteaptă un meci greu cu Chiajna, o echipă care vine să se apere. Noi vom face totul ca să învingem. Sper să nu iau gol în nici o partidă, însă nu pot garanta. Îmi menţin afirmaţia că vom juca într-o cupă europeană. Ştiu pe ce mă bazez, ştiu ce băieţi am lîngă mine. Iar dacă voi evolua bine, sînt convins că noul selecţioner va fi cu ochii pe mine".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
fcu1948
fcu1948  •  18 Octombrie 2014, 19:28
Postat de aburel80 pe 18 Octombrie 2014, 05:35

dute ba.... freacati p u la cu carbid si lasa gura

Zici să-mi frec p u la cu carbid și să ți-o bag în gură pentru o finalizare .... explozivă??? Nebunaticule, îți plac senzațiile tari!!!!!

aburel80
aburel80  •  18 Octombrie 2014, 05:35
Postat de fcu1948 pe 17 Octombrie 2014, 20:25

Să-ți bagi în mămicuța ta aia nespălată și guristă care prestează pe șoselele de centură ale patriei și implicit nu a avut timp să-ți dea o minimă educație! Prefer să latru în continuare ca un bășinos, atâta timp cât ești aici să-mi adulmeci flatulențele și să-ți împrospătezi fosele nazale cu mirosul lor... Și spune în păsărica râioasă a mămicuții tale forza wcsu clona, că Știința e cu totul și cu totul altă echipă!!!!!

dute ba.... freacati p u la cu carbid si lasa gura

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:40
Postat de thebluestlion pe 17 Octombrie 2014, 18:22

Tatarusanu, Lung si Pantelimon tremura :)) Pff...vise de nationala pe pufarina asta :))

pai, el vede mai greu la distanta !.>)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează