FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIREA URZICENI 3-1

Bălgrădean va fi titular la Galaţi » Forţat pentru derby

Bălgrădean are unul dintre cele mai mici salarii din lot: 2.000 de euro lunar Foto: Raed Krishan
Bălgrădean are unul dintre cele mai mici salarii din lot: 2.000 de euro lunar Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 00:24

Bălgrădean va fi titularizat la Galaţi pentru a fi pregătit fizic şi psihic înaintea "războiului" cu Steaua

O problemă importantă înaintea celui mai aşteptat meci al sezonului, Steaua - Dinamo, de pe 25 aprilie, este legată de cine va purta mănuşile de portar în Ghencea. Emilian Dolha a suferit o tăietură în zona inghinală la partida cu FC Braşov (2-1), iar şansele să fie recuperat sînt minime.

În aceste condiţii, favorit la titularizare rămîne Cristian Bălgrădean, cel care a fost între buturi la ultima confruntare din Liga 1 Bergenbier, cu Urziceni (3-1). Cu Unirea, goalkeeper-ul de 23 de ani a avut o intervenţie salvatoare, "1 la 1" cu Pătraş, şi a fost învins de Mihalcea, fază în care antrenorii nu au avut ce să-i reproşeze, întrucît eroarea a plecat de la Mehmedovici.

Ioan Andone se gîndeşte să-l arunce în luptă, sîmbătă, la Galaţi, tot pe Bălgrădean. "Vrea să-i dea continuitate băiatului pentru că tot el, cel mai probabil, va apăra şi în Ghencea. Îi lipsesc confruntările cu adversarii tari, el a apărat pînă acum doar cu Sportul, Pandurii şi Urziceni", explică oamenii din staff-ul tehnic.


3 goluri a primit Bălgrădean în cele trei partide jucate în acest sezon pentru Dinamo

Băgat la terapie intensivă
Emilian Dolha a fost cusut în zona inghinală, acolo unde s-a tăiat după duelul cu atacantul Braşovului, Junior Cardoso. În urmă cu două zile, i-au fost scoase firele, iar de marţi a început un program special de recuperare, bazat pe injecţii şi tratament cu un aparat cu ultrasunete. În weekend, portarul de 31 de ani va putea relua alergările uşoare, iar săptămîna viitoare ar putea începe antrenamentele. Tot atunci urmează ca doctorii să dea un verdict referitor la şansele ca el să apere cu Steaua.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
gtafan
gtafan  •  14 Aprilie 2011, 13:40

Dinamo ar putea arata astfel din vara: Portari:Balgradean, Naumovski; Fundasi:Barboianu,Craciun,Darko Zec,Dr.Grigore,Gaman,Matel,Chiriches,Raul Crisan,Mehmedovici,Ionita(evident se poate renunta la 2-3 fundasi dintre cei de mai sus),Diabate,Parvulescu Mijlocasi:Kone,Andi Lila,Takayuki,Patrascu,Torje,Scarlatescu,Stanescu,Bakaj,Alexe,Marmaneanu,Chipciu Atacanti:L.Ganea,Paun,Tucudean.Lemnaru(mie personal imi place si Tony de la U Cluj ca atacant) Antrenor:Selymes sau Contra Sincer mi-ar placea si ca Niculae de la Astra sa devina actionar principal la Dinamo,ajutat de Walter de la U Cluj.

gtafan
gtafan  •  14 Aprilie 2011, 13:29

Balgradean trebuie sa fie titular in toate meciurile din acest sezon!Nu avem portar mai bun!Deviez putin de la subiectul Balgradean si spun ca Andone NU trebuie pastrat din vara.Reconstructia trebuie inceputa de la antrenor.Variante sunt destule(Contra,Selymes,etc.).Trebuie sa renuntam la jucatori ca Dolha, Bordeanu, Rubio, Moti, Cap-de-Zmeu, Vladut, Danciulescu(dar dupa ce il depaseste pe Camataru la goluri),26(6 acum) si transferati urmatorii sau macar cativa dintre ei:Darko Zec, Matel, Chiriches, Chipciu, Andi Lila sau Lemnaru.Parvulescu e un jucator bun si e bine ca vine din vara la Dinamo.De asemenea sa nu uitam ca ii avem imprumutati la Urziceni pe Ionita(18 ani) si Scarlatescu.

mikeytg58
mikeytg58  •  14 Aprilie 2011, 10:46

Ce-ar fi Andone sa-i arunci de la inceput si pe Stanescu,Paun si Tucudean.Poate asa ti-ai mai spala din pacate.Curaj omule si nu te mai teme ai si tu odata curaj.Mergi pe mana acestor pusti talentati si nu vei regreta....Si mai spune-i lui Alexe,Ganea si Torje sa nu mai fie egoisti sa fie mai altruisti si sa paseze mai mult in faze decisive-echipa este mai importanta decat realizarile personale.Sa auzim numai de bine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează