FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Balint acuză, Reghecampf răspunde dur: "Să ne lase cu lecțiile! Rezultatele lui lasă de dorit"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 14:27

În conferința de presă programată înainte de Derby, Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce Gabi Balint a taxat dur jocul slab al Stelei din ultima vreme. Tehnicianul Stelei își reamintește de cariera de antrenor a lui Balint. 

"Rezultatele ca antrenor nu prea sunt de partea lui Gabi Balint. Să ne lase el cu lecțiile de fotbal. Să le facă pe teren, nu la TV. Rezultatele lui lasă de dorit până acum. 

Avem 4 puncte avans față de locul 2, chiar dacă lui Balint nu-i convine. Dacă noi ne-am lua de el, se spune apoi că ne certăm cu gloriile clubului, dacă el jignește nu e nici o problemă. Nu mi se pare ok. Haideți să ne vedem fiecare de ceea ce avem de făcut", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

Gabi Balint și-a început cariera de antrenor în 1994. A fost atunci pentru 4 ani secundul echipei naționale. A mai antrenat, Bihor, Sportul Studențesc (de două ori) România (secund de două ori), Galatasaray (secund de două ori), Sheriff, FC U Poli Timișoara (secund), FC Timișoara, FC Vaslui, CS U Craiova și naționala Moldovei.

CE A ZIS GABI BALINT

Atât non-fotbal nu am mai văzut demult. Practic au chinuit mingea. La Steaua ceva nu merge. Trebuie să ne întrebăm de ce. Știi ce am văzut eu în jocul tactic al Stelei în meciul cu Botoșani?

Bourceanu se retrage pe construcție între fundașii centrali ia mingea de la un fundaș central și o dă la celălat. Apoi, ia mingea de la ăstălalt și o dă iar la primul.

Și tot așa. Asta, în cazul fericit în care nu dă o pasă la un adversar, cum a făcut acum de mai multe ori. Ăsta-i jocul tactic al Stelei! În rest, cei de la mijloc în sus... fiecare, ce iese. Nu vezi nimic, asta e, ce să ne mai ascundem!

Steaua nu a făcut un meci bun în campionat și are patru puncte avans. Vă dați seama ce nivel au urmăritoarele ei? A făcut câteva meciuri bune în Europa League, dar atât”, a spus Balint la TV Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Noiembrie 2016, 20:57

Si eu ziceam pana ieri ca Steaua nu joaca mare lucru. Ieri nici CFR n-a facut-o . Nu mai zic nimic.Fiecare cu problemele lui. Cel mai usor e a critica.

randoom_._
randoom_._  •  29 Noiembrie 2016, 20:34
Postat de ungurul_vesel pe 29 Noiembrie 2016, 20:07

Care calificare, o eliminare tu numesti calificare, asa pot si eu sa ma calific.

***,am vazut bah,cum va calificati. cand trebuie sa jucati preliminarii,bai bai si la revedere europa inca din august. auzi la el,si el poate. wtf? ce *** sunt antistelistii astia. auzi la el,si el poate. asa ca idee,de 25 de ani,de cand sunt grupele in europa. *** si rapid au trecut de preliminarii(si doar in e.l.) fix de 3 ori. cefura de 2 ori(nu pun la socoteala,cele intrate direct). astra de 2 ori. si in rest,cam bate vantul. Steaua numai in ultimi 13 ani a trecut de 12 ori de grupe,de fiecare data venind din preliminarii. daca Steaua stia din mai ca are asigurata calificarea in grupele ucl,sunt sigur ca altcumva se pregatea pentru ucl. dar cand tu nu stii pana aproape de septembrie daca joci sau nu in grupe,este cam greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1550906695171986
Stefan Dan  •  29 Noiembrie 2016, 20:26

Mare ca fotbalist dar caracter de .........! Știe că nu are cum să ajungă la ”struguri” și zice că-s ”acrii!” ! P.S. Și Ilie Dumitrescu e un fost mare fotbalist stelist dar are mult simț în comentariile lui !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează