FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Balint, rezervat înaintea meciului împotriva Concordiei: "Va fi un meci greu, avem nevoie de victorie"

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 17:26

FC Vaslui se gîndeşte doar la victorie în partida cu Concordia Chiajna, pentru a mai spera la un loc de Europa League.

Gabi Balint s-a arătat mult mai rezervat la conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Concordia Chiajna, de duminică, ora 19.30, în direct la DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO, şi a precizat că jocul va fi destul de dificil, deoarece adversarul vrea cu orice preţ un rezultat pozitiv, pentru a scăpa de zona retrogradării.

Şi FC Vaslui are nevoie de victorie, pentru a reveni în lupta pentru un loc de cupă europeană. “Chiar dacă plecăm favoriţi, asta nu înseamnă că vom avea un meci uşor. Va fi destul de greu, pentru că echipa din Chiajna a intrat în zona retrogradării şi va face tot posibilul să obţină un punct.

Dacă dorim să ne clasăm pe un loc care să ne califice în preliminariile Europa League, categoric trebuie să cîştigăm la Chiajna. Nu există altă variantă, decît victoria. Va fi un meci disputat, cu o echipă care se închide bine acasă.

Trebuie să fim pregătiţi şi să facem faţă jocului lor de presiune, să ne facem jocul nostru, pentru a reuşi un rezultat bun. Mergem cu încredere, să cîştigăm. E un obiectiv pe care ni l-am propus şi mi se pare normal”, a declarat Gabi Balint.

Antrenorul a mai spus că echipa joacă sub presiunea rezultatelor, însă este optimist că lucrurile se vor îndrepta în cel mai scurt timp la FC Vaslui:

“De cînd am venit, lucrăm în permanenţă. Ne ocupăm şi de fiecare în parte, nu numai în grup. Dar minuni nu se pot face de pe o zi pe alta. La cum lucrăm la antrenamente, cred că se vor schimba lucrurile în bine. Sîntem sub o totală presiune şi nu mai putem face paşi greşiţi, dacă dorim să terminăm în faţă.

Trebuie să ne descurcăm cu ce avem. N-avem alte soluţii. Cu ce avem, mergem înainte. Totuşi, e tare curios ce se întîmplă, să nu poţi marca decît din faze fixe şi să ratezi alte cinci faze clare de gol”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
hammer90
hammer90  •  20 Aprilie 2013, 19:05

daca nu batem pe chiajna adio europa.balint trebuie sa demonstreze ca e antrenor.noi suporteri avem incredere in balint.

gymd
gymd  •  19 Aprilie 2013, 17:48

Hai 5teOAIA,Chiajna si noi etapa asta, trb sa castigam neaparat

gymd
gymd  •  19 Aprilie 2013, 17:44

Deci ne-am cam chinuit cu ei, orikum sper sa castige Chiajna pt ca am mai castiga teren intr-o lupt pt Europa League, la fel si Petrolul si trb neaparat VICTORIE la targu jiu cu Lignitul :))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează