FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, ORA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Banatul nu exultă chiar dacă e în fruntea Ligii 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 14:48

Deşi au rămas pe locul 1, jucătorii lui Uhrin sînt precauţi înaintea confruntării cu Braşovul lui Conceicao


Penalty-ul ratat de Viglianti în finalul meciului cu Gaz Metan (2-2), care a păstrat Timişoara în fotoliul de lider în Liga 1, nu a produs exaltare în Banat. Jucătorii lui Uhrin sînt concentraţi la partida din weekend cu FC Braşov. "Depinde doar de noi ce vom face în continuare, ne aşteaptă meciuri importante, dar mai întîi trebuie să trecem de FC Braşov. Nu ştiu cum trebuie să jucăm, dar trebuie să trecem de una din cele mai în formă echipe din campionat. Oţelul şi Vasluiul rămîn în cursă, dar noi nu excludem pe nimeni", a comentat mijlocaşul Alex Bourceanu.

Sîrbul Ignjatijevici (27 de ani) a rămas surprins de lupta acerbă din fruntea clasamentului. "Am fost într-o uşoară criză de rezultate, dar acum sper să reluăm şirul de victorii din nou. Sincer, nu credeam că lupta pentru titlu va fi aşa echilibrată şi am fost surprins de ceea ce joacă echipele din partea a doua a clasamentului. Pas cu pas trebuie să trecem peste fiecare meci, dar după partida de la Vaslui cred că se vor decide multe în configuraţia finală a clasamentului", a mărturisit Ignjatijevici.

"Am avut o perioadă mai puţin bună, dar de două meciuri sîntem în creştere. Ne-am revenit şi cu moralul, nu ne gîndim la presiunea din jurul nostru. Preşedintele Iancu e şeful nostru, poate să spună ce doreşte"
Alex Bourceanu, mijlocaş Poli

"Nu am emoţii în privinţa viitorului meu, şefii vor decide la vară dacă merită să rămîn la Poli. Dacă voi juca bine, sper să-i pot convinge"
Nikola Ignjatijevici, fundaş Poli

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close