FOTBAL  »  Superliga  »  NICOLIŢĂ ŞI-A ÎNDEPLINIT VISUL, DAR CU EMOŢII MARI

Bănel, La 9 minute de încă o decepţie!

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 22:46

Saint-Etienne l-a legitimat pe Bănel miercuri seară, la ora 23:51, cu 9 minute înaintea închiderii ferestrei de transferuri


Nicoliţă ajunsese să creadă că e blestemat să nu mai plece de la Steaua în străinătate şi evenimentele petrecute la începutul aventurii sale franceze i-au confirmat frica. Saint-Ettiene se oferise iniţial să plătească 700.000 de euro în mai multe tranşe, iar Steaua acceptase condiţia, doar că verzii n-au mai fost în stare să respecte înţelegerea, aşa că Bănel a aflat miercuri seară, cînd a ajuns în Hexagon, că transferul lui a picat!

Agentul Traian Gherghişan i-a convins însă pe francezi să plătească într-o singură tranşă preţul de transfer. Nu mai puteau să eşaloneze suma deoarece nu aveau garanţiile bancare necesare. Chiar dacă Saint-Etienne a fost de acord să dea 700.000 de euro pînă pe 5 septembrie, tranzacţia s-a blocat iar. Steaua a semnat actul de transfer, doar că s-a constatat că iscălise numai Valeriu Argăseală, nu şi directorul economic Ghiorghişor, aşa cum era nevoie.

S-a rezolvat şi asta. Era 23:00 şi Bănel putea fi înregistrat ca fotbalist în Ligue 1. Emoţiile lui Nicoliţă nu se terminaseră. "Nu putem să accesăm softul prin care jucătorii sînt înscrişi direct la Liga Profesionistă! S-a blocat! Şi mai avem mai puţin de o oră!". Au continuat să încerce, fără succes. Pînă la urmă, impresarul a luat legătura cu Dan Cristea, de la Federaţia Română, care s-a ocupat şi a rezolvat transferul. "Gata, eşti jucătorul lui Saint-Etienne!" a fost anunţat Bănel. Ceasul arăta ora 23:51. Încă 9 minute şi transferurile s-ar fi închis, iar el s-ar fi întors în România ca fotbalist al Stelei.

400.000 de euro cîştigă Nicoliţă în primul an de contract cu Saint-Etienne, de trei ori peste salariul pe care-l avea la Steaua

4 şanse de transfer a ratat Bănel doar în vara asta. Samsunspor, Nancy, Standard Liege şi Kuban Krasnodar au fost cluburile interesate, dar care n-au reuşit să-l achiziţioneze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
yahoo.fr
yahoo.fr  •  03 Septembrie 2011, 16:09

ce francez jitan poate vreti sa spuneti

florinetgl
florinetgl  •  03 Septembrie 2011, 15:59

BINA CA NU ESTI ASA DE DESTEPT DE SCRII ARTICOLUL ASTA

xstream
xstream  •  03 Septembrie 2011, 15:51
Postat de coldqball pe 03 Septembrie 2011, 10:43

Banel a plecat asa de suparat de la Steaua incat a uitat sa dea mana cu Mache... Mai erau 4 secunde pana la expirarea timpului de transferuri, cand MM a sarit salvator si-a tras chiloteii roz peste costumul Armani, s-a sters la gurita si cu un gest salvator a taiat exact firul rosu care l-a adus pe Banel in postura de jucator a clubului Saint-Etienne.

geniala asta :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează