FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 1-0

Banii aduc victoriile! » Gălăţenii şi-au revenit după ce au încasat banii

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2011 00:02

După ce conducerea le-a achitat salariile şi primele restante, jucătorii Oţelului au legat succesele, ultimul fiind aseară în faţa vecinei de clasament, Gaz Metan


Oţelul - Gaz Metan avea un preview atractiv: duel între două echipe care au luat startul în cupele europene în vară. Cum însă de multe ori în fotbalul românesc e valabilă zicala "la pomul lăudat să nu te duci cu sacul!", meciul a lăsat de dorit.

În prima repriză, Gaz Metan s-a rezumat să se apere, în timp ce Oţelul şi-a dorit multe şi a reuşit extrem de puţine. Giurgiu (25) şi Antal (26) au fost singurii care l-au văzut îndeaproape pe portarul oaspeţilor, Vâtcă. În rest, fotbal de duzină.

După pauză, meciul s-a aprins pentru 30 de secunde. Viglianti a executat un corner, Giurgiu a şutat, a avut loc un carambol în careul medieşenilor şi Sîrghi s-a trezit cu golul pe tavă. Nu l-a refuzat şi l-a executat pe Vâtcă (47). Atît s-a jucat fotbal. Dorinel a mutat imediat, l-a scos pe Antal şi a îngheţat meciul.

Tot Oţelul

I-a ieşit la fix pentru că nu s-a mai jucat chiar nimic. Gazdele au irosit desprinderea cu 10 minute înainte de final, cînd Silviu Ilie şi Giurgiu au ratat incredibil. În rest, în final au existat doar cartonaşe galbene şi schimbări, care n-au mai schimbat nimic pe tabelă.
1-0 final şi decizia conducerii de a le achita restanţele salariale şi primele de acces în Champions League s-a dovedit argumentul principal care a motivat echipa pentru a-şi reveni după începutul slab de sezon. A doua victorie în decurs de 3 zile şi Dorinel, şi echipa lui trag încă o gură mare de oxigen.

Emoţii cu Antal
În minutul 8, Liviu Antal a aterizat greşit şi s-a lovit la glezna stîngă. Fotbalistul a avut nevoie de intervenţia medicilor, iar antrenorul Dorinel Munteanu a vrut să-l schimbe. Mijlocaşul l-a asigurat că poate continua. După pauză, tehnicianul gălăţenilor a preferat să-l schimbe pe Antal pentru a fi sigur că jucătorul va fi apt pentru partida de marţi din Champions League, cu Manchester United.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
gazistu
gazistu  •  31 Octombrie 2011, 00:46

CA TA STRO FE care mereu joaka la 0-0.

agentel
agentel  •  29 Octombrie 2011, 11:47

Ma bucura rezultatul ,dar inca astept sa vad si eu ,,altceva"de la jucatorii Otelului.Muncaaaaa,darzenie,tenacitate....fara acea creativitate,fantezie.....devine banal,monoton daca este lipsita de elementele surpriza.Poate din retur.

neil_10
neil_10  •  29 Octombrie 2011, 10:55

in general dl. Brailescu ca si alti "gazetari" confunda prezentarea unui meci de fotbal cu expunerea"marilor" lor observatii personale... cu cat faci afirmatii mai "tampite" cu atat esti mai citit! ai rating!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează