FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Banii pentru drepturile Timișoarei din Cupa Ligii nu vor ajunge la club, ci la un jucător: "Eu nu doream asta"

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2016 15:58

ACS Poli a mai primit un mic balon de oxigen care păstrează miza jocului de azi de la Voluntari. Timișorenii și-au plătit datoriile către Ianis Zicu și nu vor fi depunctați.

Mai mult, clubul a cedat și ultimei cerințe a ”machidonului”. Jucătorul își va primi astfel direct de la LPF restul sumelor din contract, prin cesiunea drepturilor pentru Cupa Ligii. Ianis Zicu a primit 24 de mii de euro pentru primele trei luni ale anului. Dacă clubul nu vira până azi suma jocul cu Voluntari devenea practic un amical pentru că bănățenii ar fi fost sancționați cu pierderea a 2 puncte în clasament.

Banii au venit de la apropiați ai lui ACS Poli. Comisia de Disciplină a luat act și nu a executat decizia CNSL. Inițial cele două părți conveniseră pentru amânarea platei cu o săptămână, până azi, după ce jucătorul primise 7.500 euro.  

Zicu va primi restul banilor de la LPF

ACS Poli urma să primească 24 de mii de euro pentru participarea în Cupa Ligii, toată suma va ajunge la Zicu după finala competiției. Deși inițial Ioan Miculaș spunea că se opune ca drepturile de la LPF să meargă, prin cesiune, direct în conturile jucătorului de 32 de ani, azi el a subliniat că până la urmă aceasta era singura soluție.

”Eu nu doream, dar am făcut ce e mai bine pentru club. Oricum banii aceia trebuie plătiți pentru că sunt în contractul lui”, a spus președintele lui ACS Poli.

Zicu va obține astfel și restul de 24 de mii de euro din contractul care expiră pe 30 iunie, adică totalul salariilor din perioada aprilie-iunie.

ACS Poli își joacă azi de la ora 18.00, la Voluntari, ultima speranță pentru prinderea barajului de promovare/retrogradare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1680695895530968
Ion Ion  •  26 Mai 2016, 11:46

Contractele se fac prost, fără clauze și pentru jucător. Exemplu: ești atacant și în cinci meciuri nu ai dat gol se înjumătățește salariul în acest timp. Zicu a luat un porcoi de bani și de la Petrolul, deci se vede că s-a specializat în astfel de lucruri. Eu zic că echipele care au un menegement prost să le fie de bine și să plătească. Cu era să o pățească și Rapid care a plătit peste 50000 de euro unui jucător care a evoluat 58 de minute

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  25 Mai 2016, 19:51

Nesimțirea ta ZICULE e cel puțin la fel de mare cât literele folosite pentru...NON...NUMELE tău! E normal sa fii plătit ca ...jucător, Doar ca tu la Timișoara în acest sezon nu ai fost...jucător ci FIGURANT!Nu știam ca niște figuranți jalnici și nesimțiți ca tine,ca Goga sau Curtean trebuia sa fi primit bani!Poate ar fi trebuit sa plătiți voi ca ați. ..stricat gazonul!

polistul68
polistul68  •  25 Mai 2016, 18:19
Postat de timm pe 25 Mai 2016, 17:43

Problema nu e Zicu, ci de ce nu fost platiti jucatorii, toti au restante. De ce nu ai adus jucatori de valuare in iarna? Cine e devina ca nu au fost platiti? Autoritatile locale oare? Cred ca toti jucatorii jucau altfel cu banii la zi. Decalaratia unui jucator de la Poli a fost " Ei s-au facut ca ne platesc, noi ne-am facut ca jucam". Zicu doar si-a cerut dreptul lui conform contractului.

Ei au mizat ca primaria va continua cu sponsorizarea..dar nu s-a mai putut. Eu sunt de acord cu tine ca un contract trebuie onorat. Dar ma irita enorm caracterul lui Zicu. Sicner, daca Canu sau Scutaru faceau asta, pe undeva i intelegeam. Dar Zicu, care nu a jucat nimic, nu ne-a ajutat cu mai nimic...el e primul care se da cocos. Si se mai lauda prin presa , la cite a renuntat el sa vina aici pt oras, suporteri, etc, etc.....repet, un cotnract trebuie respectat. Dar e nefiresc sa iei un purcoi de bani pentru...nimic. Dupa ce te-ai laudat cu sacrificiile tale....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează