FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Banii sau grevă » Jucătorii de la Rapid ameninţă din nou cu proteste

Pancu și compania au mai amenințat în cîteva rînduri că vor intra în grevă dacă nu-și primesc banii
Pancu și compania au mai amenințat în cîteva rînduri că vor intra în grevă dacă nu-și primesc banii

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 21:40

Giuleştenii s-au săturat de întîrzierile salariale şi i-au dat un ultimatum patronului George Copos: îi plăteşte sau nu se vor mai antrena!

Situaţia de la Rapid este disperată: o parte din jucători nu şi-au primit banii pe luna februarie, iar majoritatea nu au fost plătiţi deloc în acest an! Fotbaliştii au meci important în campionat, sîmbătă, împotriva Pandurilor, dar jucătorii au ajuns la capătul răbdării şi i-au transmis patronului George Copos că după partida de sîmbătă nu se vor mai antrena dacă nu vor fi plătiţi.

Finanţatorul giuleştenilor amînă plata salariilor în speranţa că va reuşi să vîndă clubul omului de afaceri Gruia Stoica, urmînd ca acesta să plătească toate datoriile, inclusiv banii cuveniţi jucătorilor pe ultimele luni.

În cazul în care auditul comandat de către Stoica nu va scoate la iveală şi alte datorii, omul de afaceri este decis să continue negocierile cu George Copos. Ioan Andone şi-a reafirmat decizia de a se implica în proiect în cazul în care tranzacţia va avea loc, singura condiţie pusă de "Fălcos" fiind ca totul să se petreacă pînă la data limită de licenţiere, 31 martie.

"Copos mi-a zis că pot începe mîine"
Ioan Andone mărturiseşte că George Copos i-a propus să înceapă munca la club, însă antrenorul aşteaptă implicarea omului de afaceri Gruia Stoica. "Copos mi-a zis că pot să încep şi de mîine ca manager general, dar i-am zis că nu mă implic, că încă sînt antrenor. E mai uşor să fii manager decît antrenor, responsabilitatea e mai mare ca antrenor", a declarat "Fălcosul" pentru Dolce.

"Nu am încasat nici un ban de la Rapid. Am venit în iarnă, pe luna februarie trebuie să primesc primul salariu. Pe noi nu ne afectează faptul că George Copos vrea să vîndă Rapidul, dar e important ca situaţia să se redreseze" (Ştefan Mardare, pentru DigiSport)

600.000 de euro însumează datoriile Rapidului, neincluzînd creanţele

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gymd
gymd  •  29 Martie 2013, 15:43

doamne am zis emisiune, am vrut sa zik Serial :))))))))))))

gymd
gymd  •  29 Martie 2013, 15:43

Cred ca telenovela asta va tine mult mai mult decat este accea penibila emisiune '' TANAR SI NECOTAIT'' :)))))))))))))))))))))))))))))) au ajuns pe la episodul 56700 :)))))))))))))))))))))

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  29 Martie 2013, 09:57

dupa 31 martie se va arata.vom vedea daca copos a vrut iar sa ne minta (ar fi pt ultima data,sper sa moara la jilava dupa o asemenea podlogarie),sau e un om rezonabil si lasa Rapidul cuiva care are "stomac" sa se ocupe.pt copos oricum "afacerea" asta a fost o povara,dar din care a iesit mereu in castig.ganditi-va ce bani a scutit cu publicitatea gratuita 20 de ani,si banii negri scosi pe vanzarile de jucatori din "perioada alba",cand nu te intreba nimeni unde i-ai bagat,daca ai platit vre-un impozit si alte amanunte din astea "nesemnificative".de marlaniile facute cu impresarii nu mai vorbesc.ii sugerez lui georgel sa vanda cat mai repede,oricum nu se

Vezi toate comentariile (4)
Comentează