FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Baraţi de FRF » Ţălnar nu îi mai poate aduce pe Stjepanovici şi Cikarski la Dinamo

Cikarski este unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Macedonia, cochetînd cu echipa naţională
Cikarski este unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Macedonia, cochetînd cu echipa naţională

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 21:35

Ţălnar îi dorea la echipă pe macedonenii Stjepanovici şi Cikarski, ambii de la Vardar Skopje, însă şefii nu vor face transferurile din cauza regulii extracomunitarilor.

Cornel Ţălnar a solicitat măcar două transferuri: un fundaş stînga şi un mijlocaş la închidere. Antrenorul de 55 de ani a găsit şi jucătorii de care are nevoie, mai exact doi macedoneni de la Vardar Skopje: fundaşul stînga Mite Cikarski (20 de ani) şi închizătorul Ostoja Stjepanovici (27 de ani). Pentru a-i aduce la pachet, "cîinii" ar fi trebuit să plătească aproximativ 350.000 de euro.

Şansele ca transferurile să se facă sînt însă minime întrucît, susţin conducătorii, există o problemă cu fotbaliştii extracomunitari. În regulamentul întocmit de FRF în privinţa jucătorilor care nu fac parte din zona UE se precizează clar că în acest sezon, dar şi în următorul fiecare club are voie să introducă în teren 5 astfel de jucători în acelaşi timp. Din 2014-2015 însă acest lucru se schimbă, urmînd ca pe teren să aibă voie doar 3 fotbalişti extracomunitari, iar în sezonul imediat următor numărul să se reducă la doi!

În acest moment, Dinamo are deja trei fotbalişti extracomunitari în lot: Kristijan Naumovski, Mansaly Boubacar şi Issa Ba, ultimii doi neavînd cetăţenie franceză, deşi au evoluat în Franţa ani buni.

Au refuzat fundaş de "naţională"
Imediat după ce Cristi Pulhac a plecat la Qabala (locul 5 în Azerbaidjan), pe adresa clubului au venit mai multe CV-uri pentru postul de fundaş stînga. Luka Pejovici (27 de ani), de la Jagiellonia (locul 10 în Polonia), le-a fost propus "cîinilor", însă aceştia l-au refuzat pe motiv că a jucat foarte puţin în acest sezon, el avînd 11 partide, dintre care doar 6 ca titular. Dacă l-ar fi dorit pe Pejovici, cu 22 de selecţii la "naţionala" Muntenegrului, roş-albii ar fi trebuit să scoată din buzunar 150.000 de euro.

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Stjepanovici, conform transfermarkt.de, în timp ce Cikarski este evaluat cu 50.000 de euro mai mult

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 18:54

Labarul sitului ovidiu3003 este bolnav mintal !

blaustein
blaustein  •  23 Ianuarie 2013, 11:26

Hai ca asta e gluma buna! Exact asta a fost cauza nerealizarii transferurilor, nicidecum cauze financiare!!! Da,da, daaaaaaa...cunosc! la braconaj!

dinamir
dinamir  •  23 Ianuarie 2013, 10:06

De Naumovski ar trebui sa scape este de umpluturaVine din urma Manyur.Issa Ba are 32 de ani si in 2015 v-a face 35.La varsta aia esti terminat.Si apoi daca iti aduci inchizator dai drumul lui Issa ba.Nu cred ca numarul de extracomunitari v-a fi un impediment.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează