FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, 20:45, LIVETEXT PE GSP.RO

Bărboianu nu va mai călca prea curînd în Bănie: "Mi-e frică pentru familia mea!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 20:04

Bărboianu se teme ca părinţii săi să nu aibă de suferit după ce Mititelu i-a băgat mîna în gît şi l-a ameninţat într-o benzinărie din Craiova

Ştefan Bărboianu a intrat ieri, la prînz, în cantonament cu Dinamo, dar era încă afectat după ce în urmă cu două zile fusese agresat de Adrian Mititelu într-o benzinărie din Craiova.

Fundaşul de 23 de ani se gîndeşte chiar să-şi aducă familia în Bucureşti după ce patronul Universităţii l-a ameninţat. "Am familia la Craiova şi poate se va răzbuna pe ea, îmi este teamă de acest lucru. Mi-a zis Mititelu să-i transmit şi lui Găman că va avea grijă la vară de noi. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile şi mi-a pus mîna în gît. Eu înţeleg că era nervos pentru retrogradarea echipei, dar nu trebuia să se răcorească pe mine. Nu credeam că se poate întîmpla aşa ceva într-o ţară civilizată", a spus Bărboianu. Fotbalistul a dorit să depună plîngere împotriva lui Mititelu, însă Ioan Becali, agentul său, l-a convins să renunţe la idee.

"După ce mi-a făcut Adrian Mititelu, cu atît mai puţin mă voi întoarce la Craiova atît timp cît este dînsul acolo. O să revin să joc pentru Universitatea cîndva, dar nu cu acest om în conducere", a încheiat Fane.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
adicojo20
adicojo20  •  14 Mai 2011, 18:47

Sa nu uite cine la facut jucatorul care este azi Asai in viata totul e trecator nu conteaza cat bine iau facut alti Craiova va exista si fara (Barboianu si Gaman) HAI "U" CRAIOVA

stresul_tau
stresul_tau  •  12 Mai 2011, 20:22
Postat de uclujnapoca pe 12 Mai 2011, 02:22

TE CHEAMA MITITELU...!? AGRAMATULE VEZI CA RAMAI REPETENT PS: MITITELU + BECALI + GIOVANI + TURCU + PORUMBOIU + TATA JEAN + COPOS + MITICA + NASUL + ETC ETC ETC AR TREBUI BAGATI LA ZDUP SI BATUTI REGULAT LA FUND CU URZICI

k batuti crunt cu urzici...dar niste sare peste pielea sangeranda n-ar strica.!!..nu?

clau_blue
clau_blue  •  12 Mai 2011, 15:16

multi dintre cei care erau acolo au auzit cand ziceai ca nu esti tu vinovat si ca te intorci la craiova. ori minti, ori ai spus de frica oamenilor de pe acolo care mai aveau putin si sareau sa te bata. daca nu era mititelu te linsau. recunoaste, iesi pe post si spune care e adevarul. tu nu vezi ca omul asta pe care l-ai tradat tine si acum la tine?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează