FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bărboianu şi Găman încearcă să amîne revenirea la Craiova

Barboianu si Gaman au evoluat în acest retur la Dinamo
Barboianu si Gaman au evoluat în acest retur la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 16:40

Deşi azi se preconiza ca Bărboianu şi Găman ca înţelegerile celor doi să fie declarate valabile, avocate fotbaliştilor a apelat un artificiu juridic şi soluţia în acest caz va întîrzia.

 

Oltenii spun că e doar o încercare de tergiversare a unui deznodămînt inevitabil.

"Am auzit de cererea de renunţare la judecată şi aceasta reprezintă tot o aventură profesională, la fel ca cererea de chemare în judecată. Abia aştept să văd dacă membrii Comisiei au curaj să admită această cerere de renunţare la judecată. Aceasta a fost formulată pentru că aşa cum anunţasem de săptămîna trecută, şi jucătorii au înţeles că au pierdut procesul. E doar o încercare disperată de a limita consecinţele juridice ale pierderii acestui proces. De asemenea se încearcă judecarea pe viitor al acestui litigiu la instanţele FRF, avînd în vedere că Universitatea a retrogradat. Ei vor asta în speranţa că acolo problema administrării probatoriului va fi tratată mai lejer", a declarat Dan Idita, avocatul Craiovei.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
thebluestlion
thebluestlion  •  27 Mai 2011, 01:44

Nu luati nici un jucator de la Craiova mai cateilor. Nu vedeti ca am ajuns satelitul Stelei? :((

lupy
lupy  •  24 Mai 2011, 22:03

foarte bine zici "Razvan82" ! sper sa-ti auda Dumnezeu glasul!

petrusm
petrusm  •  24 Mai 2011, 22:01

DACA SE SATURA SI ANDONE ,LA ANUL VA FI ANTRENOR VERO JIOBANI , STITI VOI CARE SI TRIMITE JUCATORII CU MICROBUZUL DE LA MECI CA ASA VREA MUSCHII LUI... PANA NU SE FACE O ORGANIZARE NEMTEASCA NU SE POATE VORBI DE PERFORMANTA LA DINAMO...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează